Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O præsenterer BeoPlay V1 Havana med hjulstand - FlatpanelsDK

B&O præsenterer BeoPlay V1 Havana med hjulstand

05 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har præsenteret en ny specialudgave af deres BeoPlay V1-tv. Specialudgaven har fået en brun Havana-kulør med en hjulstand  der matcher. BeoPlay V1 Havana koster fra 21.999 kroner.

B&O BeoPlay V1 Havana Edition

B&O kalder lanceringen af det første tv i deres nye B&O Play-line for en succes og følger successen op med en specialudgave af tv’et i Havana-brun. Den nye hjulstand gør tv-placeringen fleksibel, og tillader eksempelvis, at brugeren flytter tv’et i baggrunden, så det ikke længere er stuens midtpunkt, når filmen er slut.

BeoPlay V1 Havana Special Edition
B&O præsenterer BeoPlay V1 Havana med hjulstand

- ”Vi har arbejdet på at ramme en nuance, som er nutidig, men også tidløs og fleksibel. BeoPlay V1 Havana er til brugeren, som er stilbevidst nok til at flytte grænserne for, hvordan en fladskærm skal se ud, og som vil have friheden til at forme sin helt egen indretning – uden at gå på kompromis med lyd- eller billedkvalitet.” siger Henrik Taudorf Lorensen, Vice President hos B&O PLAY.

BeoPlay V1 Havana Special Edition
B&O præsenterer BeoPlay V1 Havana med hjulstand

B&O BeoPlay V1 Havana Edition byder på alle de funktioner, som den oprindelige BeoPlay V1 blev lanceret med. 32-tommer Havana-udgaven har således B&Os nye videoplatform, et LCD-panel med LED-belysning og et højttalersystem, der drives af klasse D-forstærkere. Den nye Havana-udgave har også plads til Apple TV-boksen på bagsiden og B&Os fjernbetjening kan styre alle funktionerne.

BeoPlay V1 Havana Special Edition
B&O præsenterer BeoPlay V1 Havana med hjulstand

BeoPlay V1 Havana sælges kun i Bang & Olufsen butikker på udvalgte markeder. Den bliver tilgængelig fra medio oktober 2012 til en pris der starter på 21.999 kroner. Læs også FlatpanelsDKs test af B&O BeoPlay V1.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |