Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOfficielt: Netflix kommer til Danmark i 2012 - FlatpanelsDK

Officielt: Netflix kommer til Danmark i 2012

15 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Vi havde allerede hørt rygter om, at Netflix var på vej. I dag annoncerer Netflix officielt, at de kommer til Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Der kommer både lokalt og internationalt indhold.

Netflix bekræfter dansk lancering

Danskerne kan godt begynde at se frem til at amerikanske Netflix tager kampen op med de etablerede tv-udbydere. Netflix bekræfter lanceringen i hele Norden i slutningen af 2012.

Netflix bekræfter dansk lancering
Netflix bekræfter dansk lancering


Netflix har allerede revolutioneret måden at se underholdning på i USA. Ved at tilbyde film, tv-serier og dokumentarer over internettet, kan brugere for en lav månedlig pris se deres indhold hvor de vil og når de vil. Det kan blandt andet ses på PC, Mac, tablet, smartphone, Smart TV, spilkonsol, Blu-ray-afspiller mm.

Netflix vil ikke afsløre meget om indholdet på nuværende tidspunkt, men nævner dog, at danskerne vil kunne se ”en lang række lokale og internationale tv-serier og film – mange i HD-kvalitet og med Dolby Digital Plus- surround lyd”.

Yderligere oplysninger om tjenesten, herunder priser, indhold og understøttede enheder, annonceres, når lanceringsdatoen nærmer sig. Det indikeres, at der bliver tale om ”en lav månedlig pris”. I USA koster Netflix 8 dollars om måneden. Nysgerrige danskere kan tilmelde sig på www.netflix.dk og modtage en e-mail, når Netflix går i luften. Du kan også følge Netflix på Facebook og twitter.

- Kilde: Netflixs pressemeddelelse

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |