Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa udvider med Eurosport i WebTv To Go - FlatpanelsDK

Stofa udvider med Eurosport i WebTv To Go

14 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Stofa udvider nu med Eurosport 1 og Eurosport 2 i WebTv To Go. Det betyder, at danske Stofa-kunder kan tage sommerens sport med sig på farten.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

WebTv To Go med Eurosport

Stofa fortsætter med at tilføje tv-kanaler til deres WebTv To Go, hvor tv-kanaler kan tages med på PC, samt smartphones med iOS eller Android. De har som de eneste fået TV 2 med, og nu tilføjes også Eurosport.


Stofa giver nu WebTV udenfor hjemmet

Stofa-kunder kan således med både TV 2 og de nye Eurosport-kanaler se sommerens sport uanset hvor de er – så længe der blot er adgang til trådløst netværk eller 3G. - ”Sporten er en meget stærk tv-motor, og muligheden for at holde sig opdateret på live sport uanset hvor du er, tiltaler danskerne, og er derfor med til at udvikle den måde, vi ser tv på. Derfor er vi rigtig glade for at kunne byde Eurosport velkommen om bord på WebTv To Go projektet”, forklarer Kim Falkenhard, direktør for Content hos Stofa. For at benytte WebTv To Go kræver det, at antenneforeningen, som du er tilmeldt har indgået aftale med Stofa. Aftalen med Eurosport træder i kræft fra 1. juli. Læs mere på www.stofa.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |