Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo! udvider deres filmleje-tjeneste - FlatpanelsDK

Waoo! udvider deres filmleje-tjeneste

31 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Tv-udbyderen Waoo! lancerer i dag lejefilm, der ikke længere er bundet op på Tv-boksen. Nu kan filmene også ses på PC og Mac – samtidig eller forskudt af visningen på Tv’et.

Lejefilm hos Waoo!

Leverandøren af Tv via internetkabler, Waoo!, åbner lidt mere op for deres internet-baserede filmtjeneste, og gør det muligt at starte samme lejefilm på forskellige enheder uafhængigt af hinanden – f.eks. forskudt 30 minutter. Det koster ikke ekstra indenfor lejeperioden på 24 timer. - "Waoo!'s vision er at kunne tilbyde personligt Tv. Første skridt er at følge nuværende kunder. Vi kigger også på apps (til Smart TV, red), men det har ikke været førsteprioritet, da apps har lidt under manglende standardisering" siger Anders Christjansen fra Waoo! til FlatpanelsDK.

Waoo udvider deres filmleje-tjeneste
Waoo udvider filmleje-tjeneste med nye muligheder

Waoo!s Web-Tv er nu tilgængelig på kundernes Tv-bokse samt på PC og Mac. I første omgang vil omkring 300 af de i alt 2500 lejefilm kunne ses via Web-Tv, mens kun det fulde katalog er tilgængeligt på Tv-boksen. Cirka 40 Tv-kanaler er også tilgængelige via Web Tv. Direkte Tv-kanaler kan også ses via en app til iPad, men der er endnu ikke åbnet for filmleje via Apples tablet. Waoo! leverer Web-Tv i op til 3 Mbit/s. Det er den højeste kvalitet i Danmark, lyder det fra Waoo! Der benyttes den såkaldte adaptive streaming-metode, hvor kvaliteten automatisk tilpasses til brugerens internetforbindelse og PC. - ”Det ville endda ikke være noget problem for os at øge streaming-hastigheden yderligere, fordi vi og vores kunder har masser af kapacitet i Waoo!’s hurtige fiberbredbåndsforbindelser med hastighedsgaranti,” siger Anders Christjansen. Web-Tv tjenesten er kun tilgængelig for kunder med Tv-abonnement og fiberbredbånd, og kan findes på waoo.dk.. Mulighederne er låst til hjemmenetværket, så de kan ikke benyttes i eksempelvis sommerhuset.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |