Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony & Hitachi leverer 4" skærme til Apple - FlatpanelsDK

Sony & Hitachi leverer 4" skærme til Apple

28 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Sony og Hitachi er angiveligt begyndt at levere 4-tommer LCD-paneler til Apple til en ukendt iOS-enhed, der forventes lanceret i 2012. Sony, Hitachi og Toshiba er også pt. ved at fusionere deres skærm-produktion for at skabe verdens største producent af små-til-mellemstore LCD-paneler, kaldet Japan Display.

4-tommer Apple iOS-enhed

Den Japanske avis Macotakara.jp rapporterer, at Sony og Hitachi har påbegyndt levering af 4-tommer LCD-paneler til Apple. Apple producerer ingen 4-tommer iOS-enhed i dag, men det rygtes, at den kommende iPhone vil have en anden formfaktor og en større skærm. Den nuværende iPhone anvender en 3,5-tommer LCD-skærm.

Apple iPhone 4
Den næste iPhone får muligvis en større skærm


Sony og Hitachi producerer begge små-til-mellemstore LCD-paneler til håndholdte enheder på deres fabrikker i Japan. I foråret 2012 vil Sony, Hitachi og Toshiba sammenlægge deres LCD-produktion ved at oprette joint venture selskab kaldet Japan Display. Den japanske regerings investeringsfond har også investeret en betydelig mængde penge i Japan Display.

Leveringen af 4-tommer panelerne er begyndt i mindre omfang, men den 4-tommer store iOS-enhed forventes ikke lanceret før 2012, angiver Macotakara.jp.

Macotakara.jp siger også, at et "uspecificeret taiwansk selskab" vil levere LCD-teknologi til en radikalt anderledes iPad 4. AU Optronics er i øjeblikket den største taiwanske skærmproducent, men det bekræftes ikke, hvem der refereres til.

Derudover skal Sharp angiveligt producere skærme til iPhone 5 og iPad 3.

- Kilde: Macotakara.jp

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |