Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG Dual Play giver 2 forskellige billeder på 1 Tv - FlatpanelsDK

LG Dual Play giver 2 forskellige billeder på 1 Tv

07 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

På IFA introducerede LG ”Dual Play”, som vha. 3D-briller kan give to personer to vidt forskellige billeder på samme Tv. Dual Play fungerer med multi-player spil fra en PlayStation 3 eller Xbox 360. LGs Nano LW980W er den første model til at få Dual Play.

LG introducerer Dual Play

På IFA havde LG en overraskelse til messegæsterne og pressen i form af Dual Play. Dual Play udnytter 3D-briller til at gengive to vidt forskellige billeder på samme Tv – vel og mærke kun i 2D. Teknologien er dog ikke helt ny for Philips og Sony har allerede taget den til sig.

LG Dual Play
LG Dual Play giver to forskellige billeder på samme Tv

Idéen er naturligvis at gøre op med split-screen i multiplayer spil. Nu behøver man ikke længere dele billedet side-om-side eller top-over-bund, når to personer vil spille racer-spil eller shooter-spil på samme Tv-skærm. Der er desuden ingen tekniske begrænsninger, som umuliggør, at teknologien kan udvides til Tv-udsendelser eller andet, men indtil videre er den forbeholdt spil. Ved hjælp af specielle 3D-briller, der for spiller 1 kun har venstre ”glas” ud for begge øjne, og for spiller 2 kun har højre ”glas” ud for begge øjne, kan LG separere billederne der vises på skærmen. Brillerne medfølger til de Tv, som understøtter teknologien, men selvom man skal bære 3D-briller, er billederne på skærmen i 2D med Dual Play. Der kræves ingen opdatering af spilkonsollen. Man skal blot starte et split-screen spil og derefter trykke på 3D-knappen på LG-fjernbetjeningen, hvorefter der kommer en mulighed for Dual Play. Se de to billeder herunder, hvor Dual Play ses i aktion på IFA-udstillingen:

LG Dual Play
LG Dual Play giver to forskellige billeder på samme Tv

LGs nye Nano LW980W-fladskærm er den første til at udnytte Dual Play-teknologien. De specielle 3D-briller, som fungerer sammen med Dual Play medfølger i kassen, men prisen på polariserede 3D-briller til LGs Cinema 3D-teknologi er ikke meget højere end 10-20 kroner, så der kan nemt købes flere senere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |