Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony klar med SMP-N200 med internet & streaming - FlatpanelsDK

Sony klar med SMP-N200 med internet & streaming

31 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

Oplev en verden af online-indhold direkte på dit Tv med Sonys nye SMP-N200 Network Media Streamer med filmudlejning i HD og 3D, musikstreaming, internetbrowser og DLNA-streaming over hjemmenetværket.

Livet er sjovere på den store skærm

Gå på opdagelse på internettet direkte fra sofaen. Nyd film on-demand i HD- og 3D-kvalitet – og giv dine billeder og videoer nyt liv på tv-skærmen. Sony Network Media Streamer SMP-N200 forvandler ethvert Tv til et internet-tv, så du kan udforske en helt ny verden direkte fra sofaen. Den tilsluttes blot til fladskærmen med et HDMI-kabel.

Sony SMP-N200 Network Media Streamer
Sony SMP-N200 Network Media Streamer

Med SMP-N200 lover Sony et hav af muligheder: Se eller gense tv-programmer med Catch Up-tjenesten, besøg hjemmesider via den indbyggede webbrowser og opdater din Facebook-side, mens du ser tv og eller oplev film og sport i 3D.

En verden af underholdning

Med SMP-N200 får brugeren adgang til Sony Entertainment Network, der byder på Music Unlimited – en musiktjeneste, der streamer over syv millioner musiknumre, samt Video Unlimited, der giver de nyeste blockbusters og klassiske film i både HD- og 3D-kvalitet (sidstnævnte må vi i Danmark dog vente lidt på endnu).

Sony SMP-N200 Network Media Streamer
Sony SMP-N200 Network Media Streamer

Internet-tv behøver ikke at være kompliceret. Opret forbindelse til internettet via WiFi eller et Ethernet-kabel, og du er online i løbet af kort tid – ingen besværlige registreringer eller ledninger på kryds og tværs. SMP-N200 lader dig få adgang til indhold fra hjemmets mange multimedieenheder via USB, WiFi og indbygget DLNA. Og så kan du styre det hele direkte fra din iPhone, Android-telefon eller Sony Tablet ved at hente en gratis app – og fra en Sony Tablet kan du endda “smide” indhold direkte til din SMP-N200 ved tryk på en knap.

Sony SMP-N200 Network Media Streamer
Sony SMP-N200 Network Media Streamer

“Med denne enhed får alle nem adgang til internet-tv – og med streaming-hastigheder og en kvalitet, der konstant bliver bedre, får vores brugere adgang til en helt ny verden af underholdning direkte på tv-skærmen.” fortæller Tomohiro Yokoyama, nordisk produkt- og marketingchef fra Sony.

Pris og tilgængelighed

SMP-N200 er tilgængelig fra november 2011. Vejledende udsalgspris er 1.100,- kroner. - Sonys pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |