Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason27" LED Cinema Display med Thunderbolt på vej - FlatpanelsDK

27" LED Cinema Display med Thunderbolt på vej

17 Jul 2011 | Rasmus Larsen |

Lækkede billeder afslører Apples nye 27-tommer LED Cinema Display skærm med IPS-panel og tilføjede Thunderbolt-indgange, der kan bruges til at tilslutte skærmen til en Macbook.

Skærmen er nu officielt præsenteret: 27" LED Cinema Display med Thunderbolt officiel

27" LED Cinema Display med Thunderbolt

Apple frigav deres nuværende 27-tommer LED Cinema Display skærm i juli 2010. Lækkede billeder fra Apples egen hjemmeside afslører nu den nye 2011 version med Thunderbolt-indgange.

Apple 27-tommer LED Cinema Display
Apple’s nye 27” LED Cinema Display med Thunderbolt

Thunderbolt er en ny type af ekstremt hurtige porte og kabler, der kan bruges til at overføre data mellem to enheder, ligesom USB kan i dag. Thunderbolt håndterer også video-signaler og kan derfor bruges som skærmkabel. Og netop den funktion vil Apple tilføje til deres nye LED Cinema Display skærm.

Apple 27-tommer LED Cinema Display
Apple’s nye 27” LED Cinema Display med Thunderbolt

27” skærmen ligner umiddelbart den nuværende model med aluminiums-kabinet og en minimalistisk vippefod. Der er ikke lækkede billeder af skærmens bagside, hvor indgangstikkene kan ses, men der er lækket et billede, som viser to 27” LED Cinema Displays forbundet til en Macbook via blot et Thunderbolt-kabel, og hvor de to skærme er serie-koblede. I dag findes Thunderbolt-stiktypen kun på de nye Macbook Pro og iMacs. Selvom Apple er den første producent til at anvende Thunderbolt er teknologien også tilgængelig for andre producenter.

Apple 27-tommer LED Cinema Display
Apple’s nye 27” LED Cinema Display med Thunderbolt

Apples 2011 LED Cinema Display forventes at have et IPS-panel med LED ligesom den aktuelle version. De konkrete specifikationer kendes dog ikke. Den nye 27-tommer LED Cinema Display er ikke blevet officielt lanceret endnu, men baggrundsbilledet fra Apples nye Lion-styresystem foreslår, at lanceringen falder på samme tidspunkt som Lion frigives – hvilket er nært forestående. Apple nuværende 27-tommer skærm koster 8.299 kroner – en ret høj pris for en 27” IPS-baseret skærm. - Kilde: Appleinsider.com / Apple hjemmeside

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |