Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCEA ønsker fælles standard for aktive 3D-briller - FlatpanelsDK

CEA ønsker fælles standard for aktive 3D-briller

14 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

Alle producenterne satser i øjeblikket på deres egne aktive 3D-briller, som ikke kan bruges på tværs af producenternes 3D-fladskærme. Nu vil CEA (Consumer Electronics Association) starte en proces for at standardisere de aktive 3D-briller så de bliver kompatible på tværs af producenternes 3D-fladskærme.

CEA vil standardisere 3D-briller

3D-markedet har endnu ikke for alvor taget fart, og en af de primære grunde er 3D-brillerne, som først og fremmest er for dyre. Et andet problem er imidlertid, at de ikke virker på tværs af producenternes fladskærme, da de er låst til én producent.

Aktive 3D-briller
Aktive 3D-briller


CEA håber nu på at kunne skabe en standard for aktive 3D-briller, så de alle bliver kompatible. Planen er at indføre et standardiseret infrarødt signal og de opfordrer alle Tv-producenter til at hoppe med på projektet, der går under 3D Technologies Working Group. Tilmeldingen skal ske inden 31. marts.

Målet er naturligvis at få alle de betydelige spillere med på vognen. Det eneste problem synes at være, at visse producenter – herunder Samsung – i øjeblikket går over til at anvende Bluetooth i stedet for infrarød til at styre synkroniseringen mellem skærm og briller. Vi får se, hvordan dette udvikler sig.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |