Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPioneer Tv genopstår – som rebrandede Sharp LCD-TV - FlatpanelsDK

Pioneer Tv genopstår – som rebrandede Sharp LCD-TV

31 Jan 2011 | Rasmus Larsen |

Pioneer måtte desværre dreje nøglen om på deres populære TV-division i 2008, idet den ikke var rentabel. Nu genopstår Pioneer Elite Tv, som Sharp LCD-TV. Sharp har netop overtaget rettighederne til at producere under Pioneers Elite brand.

Pioneer Elite genopstår

Pioneer producerede meget roste fladskærme for blot nogle år tilbage, og Pioneers KURO plasma-Tv bliver stadig betragtet som de bedste Tv, der nogensinde har været på markedet. Det er dog ikke Pioneers Kuro plasma-Tv der genopstår, men i stedet deres Elite LCD-TV, som Sharp skal føre videre.

”Pioneer
Sådan så Pioneer LCD-TV ud i sin tid

Sharp og Pioneer har indgået en aftale om, at Sharp skal producere Tv’ene under Pioneers Elite brand, som også præger Pioneers forstærke, Blu-ray afspillere og højttalere. På den måde får Pioneer et Tv, som kan supplere deres andre Elite produkter, mens Sharp får adgang til high-end showrooms rundt omkring i butikkerne. Nyheden kommer dog ikke som den helt store overraskelse. Det var Sharp der leverede panelerne da Pioneer selv markedsførte deres LCD-TV modeller, som dog aldrig for alvor imponerede. Panasonic har derimod købt licenserne til Pioneers plasma-teknologi, men denne overtagelse har endnu ikke ført så meget med sig. På nuværende tidspunkt gives der ikke yderligere detaljer omkring de kommende Pioneer Elite LCD-TV, men idet de skal baseres på Sharps LCD-paneler, vil de med stor sandsynlighed få LED, local dimming og 3D. Sharp og Pioneer nævner dog også, at Tv'ene i første omgang kun finder vej til USA og Canada.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |