Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTilmeld dig Flatpanels nyhedsbrev - FlatpanelsDK

Tilmeld dig Flatpanels nyhedsbrev

15 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

Modtager du ikke allerede Flatpanels Nyhedsbrev, har du nu mulighed for at tilmelde dig det nu. Nyhedsbrevet udsendes ugentligt og holder dig opdateret på artikler, anmeldelser og eksklusivt indhold fra FlatpanelsDK. Du får også løbende mulighed for at deltage i konkurrencer. Prøv det – det kan altid afmeldes igen.

Flatpanels Nyhedsbrev

Mere end 16.000 modtager allerede Flatpanels Nyhedsbrev, som kun har eksisteret i et par år. Modtager du det ikke allerede, er her en kort introduktion.

Nyhedsbrevet udsendes ugentligt og lidt oftere i forbindelse med de store udstillinger og messer. I nyhedsbrevet tager vi fokus på nogle af de største og mest indholdsrige nyheder, artikler samt anmeldelser på FlatpanelsDK, men giver også brugerne eksklusivt indhold og mulighed for løbende at deltage i konkurrencer. Vi har f.eks. en stor julekonkurrence undervejs, hvor en fantastisk præmie udloddes!

Flatpanels Nyhedsbrev
Flatpanels Nyhedsbrev


Nyhedsbrevet er et supplerende element til FlatpanelsDK, men tager også ind i mellem temaer og tidligere artikler op, som ikke er synlige på FlatpanelsDKs forside. På den måde har du mulighed for at opdage noget af det spændende indhold, som ligger i Flatpanels arkiver.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

Du kan også tilmelde dig Flatpanels RSS feeds for opdateringer hver gang der publiceres en ny artikel, nyhed eller test på siden.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |