Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEISA Awards 2010-2011 – se de bedste produkter - FlatpanelsDK

EISA Awards 2010-2011 – se de bedste produkter

16 Aug 2010 | Rasmus Larsen |

EISA er hvert år lige op til IFA messen, der starter i september, ude og give Awards til de bedste produkter på markedet. Der gives EISA Awards i mange forskellige kategorier. Her er ifølge EISA de bedste produkter for 2010-2011 perioden (2. halvår 2010 til 1. halvår 2011).

FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds..

EISA Awards 2010-2011

EISA er forkortelsen for European Imaging and Sound Association og hvert år uddeles der EISA Awards for de bedste produkter. Det gøres kort før IFA messen i Berlin, hvorefter der vil være ekstra spot på disse produkter i forbindelse med IFA. Det gælder også i år, hvor IFA 2010 messen starter d. 3. september og naturligvis vil blive dækket af FlatpanelsDK, som er i Berlin. Herunder kan de mest relevante EISA Awards ses, sammen med EISA-organisationens egen tekst og begrundelse for tildelingen. Hvad mener du? Er det fortjent? Eller ejer du en af EISA-vinderne?

Skærme

Vi starter med skærm-kategorien, hvor EISA har tildelt Awards for fladskærme og projektorer. EISA deler op i forskellige kategorier – herunder også LCD, plasma og 3D – og tildeler desuden Awards i kategorier såsom grøn teknologi. Se EISA Awards 2010-2011 for skærme herunder.

European Best Value LCD-TV 2010-2011 - LG 42LE5300

Det er kun ganske få TV-fabrikker, der kan tilbyde et 42" HDTV med LED-baglys for under 7.500 kroner. Derfor er LG 42LE5300 et virkeligt godt køb, ikke mindst i betragtning af de mange ekstra funktioner og tilslutningsmuligheder, som bl.a. omfatter en USB-port til afspilning af foto-, musik- og video-filer. TV’et har også et nyudviklet, brugervenligt menusystem, der gør det nemt og intuitivt at arbejde med funktioner og indstillinger - og det giver mod på at udnytte mulighederne. Men selv med standardindstillingerne får man en fantastisk farvegengivelsen og effektiv bevægelseskompensation.

European 3D-Plasma TV 2010-2011 - Panasonic TX-P50VT20

Panasonic TX P50VT20E har det hele: Du får 3D med naturlige farver i biografkvalitet hjemme i din dagligstue eller hjemmebio - med imponerende dybsorte, detaljerige skyggeområder. Farverne bliver perfekte med THX-indstillingen, men du kan også selv få indflydelse på både farver og skarphed via otte billed-funktioner foruden rent manuelle indstillinger. Dette nyudviklede og endnu hurtigere plasmapanel viser Blu-ray 3D-film i perfekt kvalitet uden generende billedfejl. Hurtige bevægelser gengives virkelig godt, og strømforbruget har aldrig været bedre på noget plasma-TV.

European LCD-TV 2010-2011 - Philips 46PFL9705

Philips betragtes af mange som den innovative leder på det TV-teknologiske felt, og den position fastholdes med funktioner som højeffektiv bevægelseskompensation og direkte LED-skanningsbaglys med dynamisk, lokal justering. Det nye Philips 46PFL9705 lancerer også “Bright Pro”, der giver lysstyrken et turboløft, og dermed gør billederne endnu mere dynamiske og levende - takket være et kontrastomfang der strækker sig fra solskinsagtige højlys til kulsorte, men alligevel detaljerige skyggeområder. Her får man toppræstationer på alle felter, inklusive storslået lyd, trådløst internet med ægte browserfunktion, samt Ambilight Spectra 3. Dette fantastiske TV kan vise 3D ved hjælp af et tilbehørssæt bestående af briller og IR-sender.

European Blu-Ray Player - Samsung BD-C8900/8900S

Samsung BD C8900/8900S er en Blu-ray afspiller der giver maksimal billedkvalitet på en hvilken som helst HD-skærm - inklusive 3D. Starttiden fra man sætter en skive i til billedet vises er imponerende kort. Men BD C8900/8900S er meget mere end Blu-ray. Det er en alsidig medieboks der henter TV-materiale i HD-kvalitet fra kabel- eller satellit-tuner (S-version), og som kan optage indtil 136 timers HD på den indbyggede 500 GB harddisk. Der er også CI+ slot, indbygget Wi Fi, USB-afspilning og internet TV, hvilket tilføjer streaming til den i forvejen overdådige fleksibilitet.

European 3D Solution 2010-2011 - Samsung UE46C8000 + HT-C6930W

Vil du ha’ et fantastisk 3D home theatre-system med 7.1 lyd? Den superslanke Samsung UE46C8705 er designet til at bringe den fascinerende 3D-verden ind i din dagligstue med full HD, kvalitets-3D og en velfungerende 2D-til-3D-konvertering. Det slanke kvalitetsdesign matcher projektorens eksklusive farvegengivelse og dybe sortniveau, baseret på advanceret LED-teknologi. Det er et mediecenter-TV med HD tunere og en internetforbindelse, så du kan hente programmer fra Samsungs App Store, og så du kan dele og streame alle slags media via hjemmenetwærk. Der er også mulighed for USB optagelse og en Skype videotelefon-funktion. Lyden bliver fantastisk med 7.1-sættet, Samsung HT C6930W. Det består af en Blu ray afspiller med 3D-funktion og et lydanlæg med kraftige forstærkere, trådløse baghøjttalere og automatisk lydkalibrering via en mikrofon.

European TV Innovation - Sharp Quattron RGBY Technology

Ethvert lille teknologisk fremskridt inspirerer ingeniørerne til nye løsninger der giver endnu bedre billedkvalitet på det hastigt voksende marked for LCD-TV. Almindelige LCD-skærme har pixels i primærfarverne rød, grøn og blå, men i Sharps nyeste topmodel er der desuden en supplerende gul pixel. Sharp kalder dette farveprincip for “Quattron”, og tests har vist, at det giver billeder med synligt bedre højlys, f.eks. af motiver med kobber, guld og andre vanskelige farver. I det hele taget gengives motivet mere levende, takket være det øgede farvespektrum. Derudover er Quattron-teknologien med til at spare på strømmen, for den gode lysstyrke opnås ved et reduceret strømforbrug.

European Video Projector 2010-2011 - SIM2 Grand Cinema Mico 50

Home Theatre-entusiasten vil elske SIM2 Grand Cinema Mico, for billedkvaliteten er overdådig med nærmest perfekte farver og et fantastisk sortniveau baseret på “Dynamic Black”-teknologien. Det er en single chip DLP projektor, men baseret på ny teknologi hvor lyskilden er RGB LED’er med en levetid på 30.000 timer. Det betyder, at man slipper for det traditionelle roterende farvehjul, og at projektoren tænder og slukker praktisk taget øjeblikkeligt. Desuden holder den høje billedkvalitet i årevis uden synligt tab. Og Mico 50 har også grønne kvaliteter, for der er ikke en kviksølvholdig projektionslampe som skal udskiftes - så den udgift slipper man for. Et sæt kvalitetsobjektiver tilføjer fleksibilitet til den vedligeholdelsesfrie projektor med høj billedkvalitet og lavt støjniveau.

European 3D-LCD TV 2010-2011 - Sony BRAVIA KDL-52HX900

Sony KDL 52HX900 giver fantastisk videokvalitet og hyperrealistiske billeder i både 2D og 3D. Sony-magien mærkes i det kolossale kontrastforhold, den højtydende bevægelseskompensation, den effektive Bravia Engine 3 og det hidtil mest effektive direct LED baglys. Selv almindeligt 2D-materiale kan ses i imponerende 3D takket være Sonys automatiske konverteringsfunktion. Men Sony KDL 52HX900 er meget mere end et TV - det er et mediecenter for alle slags videokilder, inklusive internettet via den indbyggede Wi Fi browser. Med dette stykke moderne kunst er det lykkedes Sony at kombinere skønheden ved et unikt design med den overvældende teknologi, som bringer biografoplevelser i 2D og 3D hjem i din stue.

European Green TV 2010-2011 - Philips 42PFL6805

I sin stræben efter energieffektivitet har Philips nået alle tiders laveste strømforbrug, for 42PFL6805 bruger kun bruger 40 watt på eco-indstilling. Men TV’et repræsenterer også et eco mæssigt helhedssyn - med den utraditionelle produktarkitektur, fjernkontrollen der kører på solenergi, fodstykket der også kan bruges til vægmontering af apparatet, samt den elektroniske manual. Prikken over i’et er det lille, snusfornuftige panel, fremstillet delvist af genbrugsaluminium, som dækker al elektronikken. Philips har dermed undgået den heldækkende bagplade, som man finder hos konkurrenterne.

Lyd

Der er også blevet givet EISA Awards i lyd-kategorien, hvor højttalere, soundbars og forstærkere indgår. De kan ses herunder. Bemærk dog, at beskrivelserne for disse produkter ikke er oversat til dansk af EISA.

European High-End Loudspeaker 2010-2011 - B&W 805 Diamond

B&W’s classic 805 standmount loudspeaker gets the ‘Diamond’ makeover with new Nautilus-loaded tweeters, a revised crossover and an entirely new matrix-inspired cabinet design. This compact speaker is available in three beautiful finishes – cherrywood, rosenut and piano gloss black – that reflect its status as a true luxury product. As the voice of a top quality hi-fi system, and without dominating the furniture in your living room, the B&W 805 Diamond offers a highly refined and beguiling sound that’s hard to resist.

European Loudspeaker 2010-2011 - DALI IKON 6 MK2

Thanks to a comprehensive list of improvements, the second edition of DALI’s well-reviewed IKON Series of speakers represents much more than a subtle update. Valorized drivers, an enhanced finish, stronger enclosure construction and a completely new crossover network ensure a sound that towers over similarly priced rivals. The hybrid tweeter module provides a treble that is wonderfully smooth while the shape of the enclosure assists in a presentation that is both clear and wide. Add in a rich, sturdy bass, a natural-sounding midrange, high sensitivity and its relatively easy amplifier load and Danish company’s IKON 6 Mk2 is a deserving winner.

European 2-Channel System 2010-2011 - Denon DCD-1510 AE/PMA-1510 AE

Only just released, this combination of SACD player and integrated amplifier sets new standards in the mid-priced market. Like its highly successful predecessor, the amp is both packed with features and fine-tuned to improve sound quality even further. The disc player, on the other hand, is an almost completely new design, which redefines performance at this price. It features a high quality transport, two mains transformers and is fully compatible with MP3 and WAV files whether stored on CD, a USB-drive or an iPod/iPhone. What’s more, the latter can be controlled via the player’s remote handset while the display shows track information. The Denon duo is now the cost effective solution for the demanding listener.

European High-End Audio 2010-2011 - Devialet D-Premier

From France comes the most innovative and advanced amplifier to emerge on the hi-fi scene in years. Its striking industrial design conceals a patented hybrid of analogue and digital technologies that deliver stunning audio and technical performance. A host of user-configurable inputs are included while its distinctive (radio frequency) tabletop remote allows the amplifier to be controlled without it being in line-of-sight. Proprietary Wi-Fi and two HDMI sockets are also included to service future upgrades, including using the D-Premier as a transparent HDMI-repeater between a source and a TV. To hear this amplifier is to enjoy stereo music like never before as it carves a truly memorable performance into the very air itself. Hi-fi will never be the same again!

European HT Loudspeaker 2010-2011 - Harman Kardon HKTS 60BQ/230

This 5.1 home theatre speaker system combines fine sound with stylish design, with each of the components making up this package boasting a luxurious, high gloss finish. The five satellite speakers convince with a clear, realistic and dynamic sound that ensures movie dialogue is easy to follow just as background detail is allowed to develop a tremendous sense of atmosphere. Rich in technology, the dual flat-panel midrange drivers in HK’s satellite and centre speakers reduce distortion and unwanted reflections. The subwoofer has adjustable volume and phase and includes an 8in driver and 200W-rated amplifier, delivering an impressively deep bass from such a compact cabinet.

European HT High-End 2010-2011 - Krell S-1200u/S-1500

When cost is no object and the pursuit of the ultimate home theatre sound is the overriding goal, Krell has a mouth-watering solution in its fabulous S-1200u AV processor and S-1500 multichannel power amplifier. The 7.1 channel processor provides decoding for all Dolby and DTS HD audio formats through its fully balanced outputs, the ‘u’ version also offering upscaling of analogue video content to 1080p digital video from its HDMI 1.3 output. This stunning AV processor is complemented by Krell’s modular S-1500 power amplifier which offers 3, 5, 6 or 7x150W outputs from a deceptively compact enclosure. Its features tick all the boxes for the high-end cinephile while its Krell heritage ensures a broad, deep and immensely powerful multichannel sound that sets the standard for cinema in the home.

European HT Compact System 2010-2011 - LG HB45E

Finding a 2.1 system home theatre system that is both compact and great sounding is not the easiest of tasks. However, with its slim and stylish HB45E, LG sets the benchmark for sound per pound and versatility, combining BD Live 2.0, an iPod/iPhone docking station plus compatibility with USB, DLNA and CIFS. The system has inputs for multiple sources, including NTFS hard drives, and will process DivX HD and MKV files. The satellite speakers generate a spacious sound in a range of different environments while the powerful subwoofer never threatens to upset the overall balance of the music. Offering a world of fun and possibilities, this smart, compact multi-purpose system will also prove a hit with gamers.

European HT Receiver 2010-2011 - Onkyo TX-SR608

Onkyo is successfully redefining the facilities, power and performance for ‘entry level’ AV receivers with its feature-packed TX-SR608. Its host of inputs are headlined by no fewer than six 3D-compatible HDMI 1.4a connections while the on-board decoding supports the latest HD-audio formats from Dolby and DTS. Video upscaling to 1080p is provided along with a host of Audyssey processing modes. The seven internal power amplifiers are rated at a full 100W each to deliver a truly immersive home cinema experience while Onkyo’s careful analogue engineering also ensures the TX-SR608 sings with conventional stereo music.

European HT Soundbar 2010-2011 - Panasonic SC-HTB500

Televisions may be getting thinner by the year but this makes the engineering of their integral, flat loudspeakers all the more difficult and explains the rise of the ‘Soundbar’. Panasonic’s SC-HTB500 solution is aimed at owners of flat panel TVs sized 42in and above and is easily installed and connected, requiring just one ΗDMI cable. The ΗDMI input is 3D compatible and includes an Audio Return Channel and Pass Thru feature. Panasonic’s bamboo cone speakers and ‘Clear-Mode’ dialog feature helps this Soundbar achieve a crisp and attractively full-bodied sound. Match it with the included wireless active subwoofer for a highly stylish solution.

European HT System 2010-2011 - Philips HTS9520

Key to Philips’ HTS9520 are its novel satellite speakers, each comprising multiple drivers. The lower cabinet features two side-firing units which act as dipoles while the top cabinet utilises a conventional bass/treble arrangement. These are driven from Class D amplifiers in the HTS9520’s main DVD/BD player, which also includes custom DSP to further enhance the system’s surround sound. With a subwoofer providing a solid foundation for the midrange and treble, the result is a sound that surrounds you in new and exciting ways! An attractive and fine sounding system, this product is ready for both 3D TV and offers wireless access to your home server.

European Compact System 2010-2011 - Philips Streamium MCi900

If you’re in the market for a compact system that pretty much does it all then the MCi900 is it. This latest Streamium Wi-Fi solution, complete with SoundSphere speakers, will play DVD and DivX movie files, FLAC and WAV music files and offers UPnP capability to stream MP3 music from a PC. You can also play soundfiles to its USB-connected, additional 160GB hard drive, while Ethernet or Wi-Fi connection allows you to have access to internet audio. The partnering aluminium SoundSphere speakers are driven from a 2x50W Class D amplifier and combine an upward-firing bass/mid unit with a separate tweeter, housed in an overhanging ’teardrop’. The broad directionality of these novel speakers helps deliver a deep and wide sound into every corner of your room.

European HT Subwoofer - PSB SubSeries 500

Whatever loudspeakers you currently own, all but the very largest could not fail to be assisted by the PSB SubSeries 500 subwoofer. With capacity in hand to play those all-important low frequencies down to 20Hz, its 12in low frequency driver sports a diaphragm made of woven fiberglass, powered by an amplifier able to kick out a claimed 500W and dynamic peaks of 1500W. Still compact and space-saving, the sound of this subwoofer is clean, unusually controlled, tight and distortion free. It is not just a fantastic addition to any home theatre system but the ideal solution to reinforce your high quality hi-fi system, too.

Samtlige EISA Awards 2010-2011

Der blev også givet EISA Awards i en række andre kategorier, herunder In-car Electronics, Photo, Mobile Devices og Green. Der er blandt andet delt EISA Awards ud til Apple iPad, Canons EOS kameraer, Nikons kameraer og Sonys bil-systemer. På EISAs side kan der også ses en video for hvert produkt-vinder. Se samtlige EISA Awards på www.eisa.eu. Hvad mener du? Er det fortjent? Eller ejer du en af EISA-vinderne?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |