Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung og Panasonic på vej med nye 3D briller - FlatpanelsDK

Samsung og Panasonic på vej med nye 3D briller

11 Aug 2010 | Rasmus Larsen |

Det lader til at hverken Samsung eller Panasonic har været helt tilfredse med deres 3D-briller. Nu er der hvert fald nye modeller på vej fra begge producenter, som satser hårdt på 3D-teknologien. Panasonic lancerer også børne-varianter.

FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds..

Samsung nye 3D-briller

3D-briller er ikke det smarteste i verden og vi ville helst være fri, men når det nu skal være, så lad os prøve at få det bedste ud af situationen. Det vil Samsung og Panasonic også, og derfor har man lyttet til noget af den kritik der har været af de nuværende briller, og introducerer nye 3D-briller inden længe. Samsungs nye 3D-briller skal lanceres i sidste kvartal af 2010 og angiveligt præsenteres på IFA 2010 messen i Berlin til september. De nye briller skal ifølge Samsung lade mere lys passere, hvilket ifølge Samsung også kan reducere crosstalk-problemet.

”Samsungs
Samsungs nye 3D briller

Brillerne får også et nyt design, som lukker bedre af for lyset fra siderne, og derved også afhjælpe noget af den blinkende effekt, som 3D-briller kan have i dagslys.

Panasonics nye 3D-briller

Panasonics nye 3D- briller er præsenteret i Japan sammen med en en ny serie af plasma-Tv med indbygget 3D Blu-ray-afspiller (som ikke kommer til Europa eller USA lige foreløbigt). Brillerne lanceres i 3 forskellige varianter, heraf en til de yngre seere (TY-EW3DS2W).

”Panasonics
Panasonics nye 3D briller

De to andre varianter er 3D-briller til voksne (TY-EW3D2LW og TY-EW3D2MW) og forskellen ligger i, at den ene er genopladelig via USB, mens den anden kører på batteri. Panasonics nye 3D-briller vil i øvrigt være lukket i siderne, så der ikke kommer generende lys ind. Vægten er også reduceret til 32-40 gram, hvilket ifølge Panasonic selv gør dem til de letteste 3D-briller på markedet. Også Panasonics nye 3D-briller forventes at blive lanceret på IFA 2010 forbrugerelektronikmessen, som afholdes i starten af september i Berlin. FlatpanelsDK er naturligvis til stede på messen, og se frem til IFA 2010, som forventes at blive meget indholdsrig i år.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |