Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ vil begynde at slå ned på kontodeling i 2024 - FlatpanelsDK

Disney+ vil begynde at slå ned på kontodeling i 2024

10 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

Efter Netflix og TV 2 Play har søsat tiltag mod kontodeling i år, begynder Disney+ fra næste år at slå ned på praksis med at dele password mellem husstande.

Først kommer Disney+ med reklamer og en prisstigning på pakken uden reklamer i november, og næste år kommer der så tiltag mod kontodeling.

Initiativerne kommer som del af Disneys plan om at få gjort Disney+ rentabel efter store tab over flere kvartaler.

Spareplanen har allerede haft konsekvenser på indholdssiden, hvor Disney+ har fjernet udvalgt indhold og justeret sin udgivelsesstrategi så film først kommer på Disney+ efter VOD. Der er desuden blevet skruet ned for investeringer i indhold til Disney+.


Tiltag mod kontodeling

Disneys adm. direktør Bob Iger ønskede ikke at sætte tal på antallet af konti, der deler password, men han slog fast, at det er "signifikant". Derfor arbejder selskabet pt. på tekniske værktøjer og taktikken for at modarbejde kontodeling. - "(Vi vil) udrulle taktik i løbet af 2024," sagde Bob Iger. Det oplyses først senere, hvilke tiltag, der er tale om. Netflix har lanceret en model, hvor brugere kan tilføje et ekstra medlem til 39 kr/md. mens TV 2 Play har udrullet en teknisk underlegen løsning, der blokerer danskeres adgang til live-sport på flere enheder samtidig, med mindre man er på husstandens netværk. Disney+ tabte 11,7 mio. abonnenter i 2. kvartal 2023, så Disney+ nu har i alt 146,1 mio. abonnenter. Til sammenligning har Netflix – den førende streamingtjeneste – 238,4 mio. abonnenter.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |