Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOversigt: Kalibreringer af TV-skærme - FlatpanelsDK

Oversigt: Kalibreringer af TV-skærme

13 Aug 2015 | Torben Rasmussen |

Hver gang vi publicerer en ny anmeldelse, inkluderer vi et forslag til at få det optimale ud af skærmen, en såkaldt kalibrering. Det skyldes, at billedet på tv-skærme sjældent er indstillet ordentligt fra start. Her finder du et overblik over vores kalibreringsforslag.

Kalibreringsoversigt

Listen herunder opdateres automatisk, hver gang vi publicerer en ny anmeldelse, så gem gerne linket. Klik på skærmens navn for at få indstillingerne, som du kan indtaste i din skærms menuer og dermed forbedre billedkvaliteten. Vil du have yderligere information, kan du læse hele testen.


Listen indeholder kun de skærme, som vi har haft på testbænken. Vi opfordrer til erfaringsudveksling i kommentarfeltet herunder. Hvad virkede for dig? Hvad virkede ikke? Har du oplæg til kalibrering af skærme, som ikke findes på listen?

Bemærk: Vores kalibreringsindstillinger tager udgangspunkt i et relativt mørkt lokale, f.eks. en stue om aftenen. Indstillinger til en oplyst stue kræver typisk mere lys på skærmen. Det kan indstilles med punktet, der typisk kaldes ”baglys/backlight” eller ved at aktivere lyssensoren i menuen. Som regel virker indstillingerne på tværs af alle tommestørrelser i serien, men der er undtagelser.



Læs også vores introduktion til kalibrering
Læs også hvordan det forkerte billede ser ud
Læs også hvordan vi tester

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første kig: Philips 2024 OLED TV og Ambilight Plus

29 Feb 2024 |

Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV, 2. gen MLA

05 Feb 2024 |

Hvorfor 24fps ikke er nok til HDR-film

02 Feb 2024 |

Fremtidens skærme: Hvad vi så hos LG Display & Samsung Display

31 Jan 2024 |

Første kig: Sonys næste-generations miniLED LCD TV teknologi – opdateret

04 Jan 2024 |

Den næste streamingfase kommer til Danmark i 2024 

22 Dec 2023 |