Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLGs nye design OLED TV på 42, 48 og 55" har Galleri-funktion - FlatpanelsDK

LGs nye design OLED TV på 42, 48 og 55" har Galleri-funktion

08 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

LG udvider sit udvalg af 'livsstil' TV for at konkurrere direkte med Samsung. Ud over Art90 vil LG lancere 42, 48 og 55-tommer Posé OLED TV.

De såkaldte Posé OLED TV har et design, der "ligner et high-end møbel eller kunstobjekt", ifølge LG. Skærmene er designet til at kunne stå frit i rummet uden at skæmme, bl.a med et kabelføringssystem i gulvstanderen.

- "Ud over at se stilfulde ud fra alle vinkler, giver TV'et forbløffende OLED Evo billedkvalitet, der forbliver perfekt ensartet, når det ses fra praktisk talt ethvert punkt i hjemmet," lyder det fra LG.
 
LG i Norden oplyser til Flatpanels, at skærmene kommer til distribution i Norden, men om de sælges hos velkendte danske forhandlere, er op til den enkelte kæde.


LG Pose OLED TV

Med Galleri-funktion

Når TV'et ikke er i brug, kan skærmen skifte over til en nylig implementeret Galleri-funktion med 'Always Ready'. Flatpanels kiggede nærmere på denne funktionalitet i vores test af LG G2. - "Og når den ikke bruges til at se film eller serier, kan Posé skiftes til Galleri-tilstand, hvilket gør det muligt for brugere at vise kunstværker eller billeder på LGs selvoplyste digitale lærred og forvandle dit rum til et raffineret kunstgalleri." LGs lancering af 'Objet Collection', som dækker over flere modeller, er et modsvar til Samsungs succes med The Frame, The Serif og lignende TV. I modsætning til Samsungs skærme, som har neddroslet skærm- og billedteknologi, er LGs modeller baseret samme OLED-teknologi, der findes i de mest avancerede modeller. Det dækker bl.a. over 'OLED Evo', 4K-opløsning, HDMI 2.1, Dolby Vision og Dolby Atmos support. - "Den nye Lifestyle Screen-serie, der afspejler vores lederskab på OLED TV-markedet, uovertruffen ekspertise inden for avancerede skærm- og behandlingsteknologier og dyb forståelse af forbrugernes behov, leverer ekstraordinære oplevelser og udsøgt design," sagde Park Hyoung-sei, præsident for LG HE (oversat). "Disse karakteristiske TV adskiller sig fra konventionelle TV med deres unikke formfaktorer og finish og vil sandsynligvis appellere til forbrugere, der forstår og værdsætter værdien af ​​ægte innovation." LGs Posé (LX1) OLED TV fremvises i disse dage på Milan Design Week (Salone dei Tessuti) og lanceres i 42, 48 og 55 tommer. Vi kender ikke priserne på nuværende tidspunkt, men vi forventer, at de bliver dyrere end LGs regulær modeller.

LG Pose OLED TV

LG's Posé OLED TV har indbygget hylde og kabelføring. Foto: LG

LG Pose OLED TV

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |