Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs The Frame ligner et hit og nærmer sig 2 mio. solgte TV - FlatpanelsDK

Samsungs The Frame ligner et hit og nærmer sig 2 mio. solgte TV

25 Nov 2021 | Rasmus Larsen |

Den særprægede The Frame er populær i Europa og Amerika, ifølge Samsung, som har solgt over en million skærme i år og forventer det totale salg at runde to millioner ved årsafslutning.

Succes for 'livsstil-TV'

The Frame er et regulært TV, der samtidig fungerer som digital fotoramme, når det ikke er i brug. Det matcher ikke billedoplevelsen på OLED eller avancerede LCD TV, men er tilsyneladende populært hos forbrugere af andre årsager. - "Samsung Electronics meddelte i dag, at man har solgt mere end én million enheder af 'The Frame' i år, hvilket gør det til Samsungs første et-årige million-sælger i Lifestyle TV-sortimentet. Det samlede salg siden The Frames lancering i 2017 forventes at overstige to millioner enheder ved årets udgang, drevet af stor efterspørgsel på de nordamerikanske og europæiske markeder," lyder det fra selskabet. Det er første gang, at Samsung frigiver salgstal for deres satsning på såkaldte 'livsstil-TV'. The Frame er den mest populære model og i porteføljen findes også Serif, The Sero (lodret TV), The Terrace (udendørs-TV) og The Premiere (laserprojektor). Se også: Black Friday-tilbud på The Frame Tallene indikerer samtidig, at salget har taget fart i 2021, hvor Samsung har gjort The Frame markant tyndere (24.9mm) og udvidet serien til at spænde 32- til 85-tommer.

Samsung The Frame 2021

Samsung The Frame kan hænge på væggen eller stå på gulvet

Samsungs The Frame 2021 har et 4K LCD-panel med kantbelyst LED. Ca. 1500 digital kunstværker kan købes på abonnement, men brugere kan også overføre egne billeder i 4K-opløsning. Rammen omkring skærmen kan skiftes af brugeren. Læs også: Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa LG har galleri-funktioner, men har ikke positioneret sine TV som digitale fotorammer. Apple TV-boksen lader brugere nyde slow-motion video fra rundt om i verden eller egne billeder på alle typer og mærker af TV. Visse TV-apps forsøger også at genskabe funktionaliteten. The Frame er dog ud fra vores erfaring den mest integrerede og komplette fotoramme-løsning. Siden 2017 har Samsung lanceret en ny udgave af The Frame hvert år, så vi kan formentlig se frem til en opfrisket version på CES-messen eller senere i 2022.

Samsung TV Frame 2021 – priser & forhandlere

FlatpanelsFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |