Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix med reklamer virker ikke på Apple TV, Chromecast m.fl. - FlatpanelsDK

Netflix med reklamer virker ikke på Apple TV, Chromecast m.fl.

03 Nov 2022 | Torben Rasmussen |

Netflix med reklamer lanceres i dag i bl.a. dele af Europa og USA. Det er billigere, men der er samtidig en række tekniske og indholdsmæssige begrænsninger.

Eksisterende Netflix-pakker forbliver reklamefri, men brugere i udvalgte lande har mulighed for at abonnere på et billigere abonnement (5 Euro i Tyskland) med 4-5 minutters reklamer i timen før og under film og serier, hvor hver annonce varer i 15-30 sekunder. Spil og børneprogrammer (når de ses på en børneprofil) forbliver reklamefri.

Netflix har ikke sat dato på den danske lancering.

- "Kort fortalt er Basic with Ads alt det, folk elsker ved Netflix, til en lavere pris, med et par reklamer indimellem," sagde Greg Peters, Chief Operating Officer og Chief Product Officer hos Netflix, i sidste måned.

Tja, ikke helt. Netflix Basic with Ads, som den nye pakke kaldes, understøttes ikke på nogen udgave af Apple TV eller ældre Chromecast-enheder (det virker på Chromecast med Google TV). Det bekræfter Netflix i dag i et supportdokument. 

Streaming med reklamer understøttes heller ikke på PlayStation 3 eller i Netflix-appen til Windows, og kun på mobilenheder med Android 7 eller nyere og iOS 15 eller nyere.

Hvis du forsøger at logge ind på en af disse enheder, beder Netflix dig om at opgradere til en dyrere pakke eller bruge en anden enhed.

- "For at se Netflix på dit Apple TV skal du opgradere dit Netflix-abonnement til Basic-, Standard- eller Premium-abonnementet. Eller, for at se Netflix og forblive på dit nuværende abonnement, skal du bruge en anden enhed," fremgår det.

Derudover kan abonnenter ikke streame Netflix, når de rejser i lande, hvor reklamepakken endnu ikke er lanceret.

Visse film og serier er slet ikke tilgængelige med mindre man opgraderer til en dyrere pakke. Disse titler vises med et låseikon i brugerfladen.

 Læs også: Netflix Basic opgraderes fra 480p SD til 720p HD streaming

Sådan ser den foreløbige udrulningsplan ud:
  • 1. november: Canada, Mexico
  • 3. november: Australien, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Storbritannien, USA
  • 10. november: Spanien

    Netflix Basic with Ads

    Netflix Basic with Ads

  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Store sport-broadcastere dropper 4K til fordel for 'forbedret HD'

    29 Apr 2024 |

    Samsung LED-skærme erstatter projektorer i nyt Hollywood HDR-studie

    29 Apr 2024 |

    Status på UHD Blu-ray i 2024

    26 Apr 2024 |

    Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

    26 Apr 2024 |

    Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

    26 Apr 2024 |

    Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

    25 Apr 2024 |