Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDer er nu solgt 20 mio. Apple TV bokse - FlatpanelsDK

Der er nu solgt 20 mio. Apple TV bokse

24 Apr 2014 | Flatpanels |

Apple TV er ikke længere end “hobby” for Apple, som sammenlagt har solgt 20 millioner Apple TV bokse. Det fortalte Tim Cook ved regnskabsfremlæggelsen i går alt imens rygter om en app store og Siri-stemmestyring tager til.

20 millioner Apple TV solgt

Siden lanceringen af den lille sorte Apple TV boks i 2010 er der blev solgt 20 millioner eksemplarer. Det er langt mere end den direkte konkurrent Roku, som sammenlagt har solgt 8 millioner streamerbokse.

Apple meldte om 13 mio. solgte bokse i marts 2013, hvilket foreslår, at der lige nu sælges omkring 7 millioner Apple TV bokse om året. Flere forhandlere i Danmark meldte også om kraftig stigning i salget efter Netflix gjorde debut. Apple kalder ikke længere Apple TV for en hobby, noget som Steve Jobs ellers yndede at gøre.

- ”It didn't feel right referring to something that makes $1 billion as a hobby," sagde Tim Cook, direktør hos Apple.

Apple TV


Apps, spil og Siri rygter

Rygterne om en ny version af Apple TV svirrer stadig. Det forlyder blandt andet, at Apple vil introducere en app store og gøre Apple TV til en spilkonsol. Senest kunne 9to5mac berette, at der findes referencer til Siri-stemmestyring på Apple TV i nyeste iOS 7.1 styresystem.

Mange datoer har været i luften omkring lancering af en ny Apple TV. Flere kilder pegede på en lancering i slutningen af 2013 eller foråret 2014, men det er som bekendt ikke sket. Den seneste indikation lyder på “1. halvdel af 2014”.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |