Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic bekræfter, at plasma-udvikling lukkes - FlatpanelsDK

Panasonic bekræfter, at plasma-udvikling lukkes

11 Apr 2013 | Rasmus Larsen |

En af Panasonics chefer for TV bekræfter nu, at Panasonic har lukket deres plasma-udvikling. Salget fortsætter dog indtil i hvert fald 2014. OLED er fremtiden for Panasonic. Det skriver The Verge.

Panasonic stopper plasma-udvikling

De første rygter omkring Panasonics exit fra plasma-tv hørte vi i december 2012 og i marts 2013 forlød det, at udviklingsafdelingen var lukket ned. Nu bekræfter en af Panasonics chefer for tv-afdelingen, Kiyoshi Okamoto, rygterne. Han siger, at plasma-udviklingen er stoppet og at de modeller, der er på vej ud i butikkerne nu, bruger Panasonics ”sidste plasma-panel”.

Panasonic ZT60
Panasonic stopper udviklingen af plasma-tv, men salget fortsætter indtil i hvert fald 2014

Han understreger dog samtidig, at Panasonic ikke stopper produktionen og salget. Den nuværende 2013-modellinje vil blive solgt i hvert fald indtil 2014. Om det betyder starten af 2014 eller slutningen af 2014, fortæller han ikke. Med Panasonics beslutning om at forlade plasma-markedet slutter æra. Panasonics plasma-tv har i mange kredse været anerkendt som de bedste tv på markedet. Med 2013-modellerne og ZT60 afslutter Panasonic en stolt tradition indenfor tv med det som de selv kalder deres bedste plasma-tv nogensinde.

OLED er Panasonics fremtid

Panasonic vil i stedet fokusere på OLED-teknologi til deres tv. Kiyoshi Okamoto siger, at Panasonic allerede har flyttet flere plasma-ingeniører over til OLED-afdelingen og siger: - “OLED is one of the key future products”

Panasonics 4K OLED-TV
Panasonic viste dette 4K OLED-TV frem på CES

Mere præcist bliver det dog ikke på nuværende tidspunkt. Hvornår Panasonic vil starte salget af OLED-TV til forbrugermarkedet vides ikke. Panasonic viste deres første 56” OLED-TV med 4K-opløsning frem på CES 2013 tilbage i januar. - Kilde: The Verge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |