Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony i 2021: Android TV bliver til Google TV - FlatpanelsDK

Sony i 2021: Android TV bliver til Google TV

07 Jan 2021 | Rasmus Larsen |

Sony bekræfter, at deres 2021 TV kommer præ-installeret med Google TV, som er Googles nye brugerflade og branding, der erstatter Android TV.

Google TV i dit TV

Google TV blev introduceret i september 2020 sammen med den nye Chromecast. Det bygger på Android TV som fundament, men nu med en ny brugerflade og hjemmeskærm, som sætter indhold endnu mere i fokus. Sony er første TV-producent, som annoncerer planer om at skifte fra Android TV til Google TV. Det sker konkret i de nye 2021 A90J og A80J OLED TV samt de nye 2021 Z9J, X95J, X90J, X85J og X80J LCD TV. - "TV’erne introducerer desuden Google TV, en helt ny underholdningsoplevelse, der samler film, serier, live-tv og mere fra apps og abonnementer – og organiserer dem lige til dig. Find hurtigt noget at se blandt de personlige anbefalingerne, og administrér det hele fra én liste. Brugere kan endda tilføje titler til deres liste direkte fra deres telefon eller computer med Google Search," sagde Sony.

Sony Google TV

Sony ville ikke kommentere på planerne for opdatering af Android TV fra 2020 og tidligere. De udelukkede ikke muligheden, men siger, at Google TV ved lancering vil være eksklusivt til 2021-modellerne. Sony bekræfter også over for Flatpanels, at 2021 Sony Google TV kører Android version 10. Nuværende apps, som er at finde på Android TV, vil fortsat kunne findes på Google TV, som bygger på Android-fundamentet. Google sagde for nylig, at der er "over 6500 apps bygget til Android TV OS så du kan tilgå dine favoritter på tværs af gaming, fitness, uddannelse, musik med videre". Danskere har senest fået adgang til DRTV. Der er endnu ingen officielle udmeldinger om Google Stadia til Android TV / Google TV. Sonys første Google TV lanceres i 1. halvår 2021. Du kan læse mere om du nye TV-modeller ved at klikke på modelnavnene nedenfor, hvilket åbner TV-databasen.

Sonys første Google TV

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |