Samsung præsenterer S'UHD og nye, billigere Ultra HD-tv. S'UHD tager skridtet videre fra Ultra HD-opløsning. Der er en helt ny Smart TV-platform baseret på Tizen, som Samsung tror på er fremtiden. Og så er der flere buede tv end sidste år. Fuldt overblik her.
De store temaer for Sony i 2015 er Ultra HD samt Android TV, der vil erstatte den nuværende tv-platform. Sony lancerer også nye Full HD-modeller med Android TV og senere på året begynder de så småt på HDR (high dynamic range). Her er et fuldt overblik over Sonys 2015-skærme.
webOS i næsten alle modeller. Ultra HD findes fra 6-serien og op, mens Full HD så småt er ved at forsvinde. LG er stadig eneste med OLED og i år tager LG OLED til næste niveau ved at lancere Ultra HD OLED-TV. FlatpanelsDK bringeret fuldt overblik over LGs 2015-tv - inklusiv danske priser.
Philips har afsløret deres nye fladskærme. Det første store tema i 2015 er Ultra HD, som vil være at finde i flere modeller end nogensinde. Det andet store tema er Android TV, som Philips vil omfavne fuldt ud. FlatpanelsDK bringer her et fuldt overblik over de nye 2015-skærm.
Opdateres løbende. Tilbudsjagten er et simpelt koncept. Hver uge finder vi de bedste tilbud på fladskærms-tv og tilbehør i samarbejde med jer brugere. Alle tilbuddene samles her i Tilbudsjagten. Vær med!
Panasonic har præsenteret 2015-skærmene, og FlatpanelsDK bringer et fuldt overblik. Der er fuld fokus pæ Ultra HD og kun fæ Full HD-tv. I high-end tilføjes HDR og bredere farverum. Panasonic lancerer ogsæ deres første buede tv-skærme i 2015.
FlatpanelsHD

Forfatter Besked

Bruger
Indlæg: 14. jun 2010, 21:17 

Offline

Tilmeldt:
1. jun 2010, 13:10
Indlæg: 83
Viasat, Boxer og Canal-Digital sælger piratkort!


Efter at Canal-Digital og Viasat i årevis, har brugt stor summer på at jage TV pirater, er de faktisk selv blevet de største udbydere at piratkort.
I slutningen af halvfemserne og frem til 2005, har piratkort været et stort problem for de dominerende TV udbydere Canal-Digital og Viasat. Overgangen til nye smartcards og kodningssystemer, har heldigvis sat en stopper for disse ulovligheder.

Der er dog inden for det sidste år, dukket en helt ny type piratkort op på markedet.
De to selskaber tilbyder nu deres abonnenter muligheden for at erhverve et eller flere ekstrakort, til de andre rum i hjemmet.
Et sådan ekstra kort koster typisk mellem 30 og 199kr om måneden, afhængig af ens abonnementstype og hvem udbyderen er.
Det er jo helt urimeligt at man skal opkræves 199kr for en service, som man allerede har betalt for.
I de fleste tilfælde benyttes ekstrakortene uden for husstanden, f.eks. af familier og venner som gerne vil være med på en billig kigger.
Jeg har således hørt om personer, der har op til 7 abonnementer — hvoraf de fleste benyttes uden for husstanden.

Når man som forbruger tegner at abonnement til f.eks. 299kr. om måneden, går en meget stor del af dette beløb til 'rettighedshaverne', f.eks. filmselskaberne i Hollywood og til kanaler som Discovery Channel, MTV og TV2.
Når Canal-Digital og Viasat sælger et ekstra kort til f.eks. 99kr. om måneden, så sender de ikke nogle af disse indtægter videre til rettighedshaverne, idet de altid er betalt per husstand og har således allerede fået deres betaling.
Dette er bekræftet fra flere sider af, bl.a . fra Alexander Nørgaard-Madsen fra TV2 distribution.
Disse ekstra kort er således en meget god forretning (cash-cow) for både operatørerne og for de brugere der snyder med dem.
Men det er en meget uheldig forretningsmodel for rettighedshaverne.
I de 'gamle' dage kostede et piratkort typisk 100-200 kr. per stk. Sælgerne af disse ulovlige kort blev i stor stil jaget af STOP (Scandinavian Tv-organisations Against Piracy).
I dag koster et piratkort mellem 30 og 199kr. om måneden — og der er ikke nogen som prøver at stoppe dem!!!.

Mon ikke snart STOP skal til at vise deres muskler igen? Nej, det tør de ikke, for de er jo ejet af operatørerne =516;
I England har SKY Broadcasting valgt en meget sikrer løsning, idet ekstrakort skal befinde sig i en modtager som er koblet til telefonnettet. Modtageren ringer så automatisk op til SKY ca. én gang om måneden, hvormed de kan kontrollere om kortet er på den rigtige adresse via en nummerviser.
Hvis modtageren ikke ringer til SKY som forventet, bliver kortet automatisk lukket. En simpel og sikker løsning.
Hvordan er det mon gået med det terrestriske netværk, nu da det blev udvidet 1. november 2009?

Til at styre det terrestriske netværk har man valgt den svenske gatekeeper BOXER.
I Sverige og nu i Danmark tilbyder BOXER ’piratkort’ på samme vilkår som Viasat og Canal-Digital gør her i Danmark og desuden får abonnenterne ikke en gang mulighed for at se filmkanalerne på mere end et TV.
Man kunne have håbet på at DR, TV2 og andre kanaludbydere havde råbt vagt i geværet, inden BOXER startede med deres svenske model!

Men det er tilsyneladende ok at udbyderne selv føre "pirat" modellen !

Kilde Per Jensen TV2 blog.
http://blog.tv2.dk/perjensen63/

Svaret kunne være SMartWi som mange Svenskere allerede har taget til sig 8)

_________________
Mvh.
Jingle


 Profil  
 
Udskriv emne
Svar på emne Side 1 af 1 [ 1 indlæg ]