Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNolan: Køb Oppenheimer på skive "så ingen ond streamer kan stjæle den fra dig" - FlatpanelsDK

Nolan: Køb Oppenheimer på skive "så ingen ond streamer kan stjæle den fra dig"

20 Nov 2023 | Rasmus Larsen |

Oppenheimer kan snart ses hjemme i stuen og instruktør Christopher Nolan siger, at der er lagt en masse arbejde i hjemmeversionen, især disc-udgaven.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, men Oppenheimer udgives samme dag i VOD-filmbutikker (Apple TV, Blockbuster mv.) og på fysiske skiver såsom UHD Blu-ray.

Den 3-timer lange R-klassificerede dramafilm vil kunne købes senere på ugen i Danmark.

- "Jeg er kendt for min forkærlighed for biografen og lægger hele mit liv i dette, men sandheden er, at den måde, filmen udkommer på derhjemme, er lige så vigtig," sagde instruktør Christopher Nolan under en fremvisning den 13. november i Los Angeles, ifølge Hollywood-mediet Variety.


Nolan: Køb 'Oppenheimer' på disc

Ved fremvisningen opfordrede Nolan publikum til at købe Oppenheimer på skive i stedet for at streame filmen, delvist på grund af den bedre lydkvalitet (tabsfri på disc kontra komprimeret på streaming) og til dels på grund af ejerskabsmodellen. - "'The Dark Knight' var en af de første film, hvor vi formaterede den specielt til Blu-ray-udgivelse, fordi det var et nyt format på daværende tidspunkt," fortsatte han. "Og hvad angår 'Oppenheimer', så har vi lagt en masse omhu og arbejde i Blu-ray versionen (...) og forsøger at oversætte fotografisiden og lyden, og udgive filmen i digitalt regi med en version, du kan købe og eje derhjemme og lægge på en hylde, så ingen ond streamingtjeneste kan komme og stjæle den fra dig." Selvom Nolans kommentarer virker en smule vildledte i betragtning af, at Oppenheimer i første omgang udkommer på disc og VOD-køb i stedet for på abonnementstjenester, som lejlighedsvis fjerner film (VOD-butikker gør ikke, om end det er teknisk muligt), så har han en valid pointe med hensyn til ejerskab af film. Så længe der findes Blu-ray afspillere til at spinne dine skriver, kan du fortsætte med at nyde dine yndlingsfilm derhjemme. - Kilde: Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |