Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon Prime Video får reklamer - FlatpanelsDK

Amazon Prime Video får reklamer

22 Sep 2023 | Rasmus Larsen |

Ligesom Disney+ og Netflix vil Amazon Prime Video begynde at have reklamepauser i film og tv-serier, med mindre man betaler ekstra. Danmark går fri i første omgang.

Amazon har meldt officielt ud om planerne i dag.

- "For at fortsætte med at investere i godt indhold og fortsætte med at øge denne investering over en lang periode, vil serier og film på Amazon Prime Video fra begyndelsen af 2024 indeholde begrænsede reklamer. Vi sigter efter at have meningsfuldt færre reklamer end flow-tv og andre streamingudbydere," meddeler Amazon.

Danskerne går i første omgang fri.

Amazon har sagt, at reklamerne introduceres i USA, Storbritannien, Tyskland og Canada i begyndelsen af 2024. Udrulningen fortsætter i Frankrig, Italien, Spanien, Mexico og Australien senere i 2024. En tidslinje for andre lande blev ikke kommunikeret.


Betal ekstra for at undgå reklamer

Amazon maler et billede af, at prisen ikke stiger, men men produktet bliver naturligvis forringet, når man skal udholde reklamepauser undervejs i film og serier. Selskabet oplyser, at man fremover skal betale ekstra for at undgå reklamer på Prime Video. - "Vi foretager ikke ændringer i 2024 til den aktuelle pris for Prime-medlemskab. Vi vil også tilbyde en ny reklamefri pakke for yderligere 2,99 USD om måneden for amerikanske Prime-medlemmer og vil dele priser for andre lande på et senere tidspunkt," sagde Amazon. I de lande, hvor Amazon Prime Video har live-sport, vil der stadig blive vist reklamer, selvom man betaler ekstra. Læs også: Bliver streaming med reklame en succes hos danske forbrugere? Udmeldingen fra Amazon kommer i kølvandet på, at Disney+, Max (tidl. HBO Max) og Netflix allerede har udrullet en pakke med reklamer i flere lande. Disney+ indfører reklamer i Danmark per 1. november 2023.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |