Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung lancerer særlig udgave af The Frame med Disney-kunst - FlatpanelsDK

Samsung lancerer særlig udgave af The Frame med Disney-kunst

25 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

'The Frame Disney100 Edition' fås nu i Danmark i 65-tommer med special ramme, 100 kunstværker fra Disney og en fjernbetjening der ligner Mickey Mouse.

Der er tale om en begrænset udgave af The Frame, der lanceres for at fejre Disneys 100 års jubilæum, som falder sammen med en vanskelig krise hos Disney.

Rammen har Disney-logo og signaturfarve (platinsølvmetal), mens selve skærmen viser et Disney-logo ved opstart, siger Samsung.


The Frame Disney

The Frame Disney100 Edition. Foto: Samsung

- "Vi er glade for at kunne tilbyde denne unikke udgave af The Frame for at fejre Disneys store jubilæum," siger Cheolgi Kim, EVP for Visual Display Business, Samsung Electronics. - "Samarbejder som disse er en spændende måde at fremhæve The Frame’s karakteristiske egenskaber, som har udviklet den måde, vi bruger vores skærme og forbruger indhold på. Vi håber, at denne unikke udgave af The Frame giver flere mennesker mulighed for at opleve den vidunderlige seeroplevelse, som TV'et har at tilbyde."

100 kunstværker fra Disney

TV'et leveres med 100 kunstværker fra Disney-samlingen, der dækker Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm og National Geographic. Der er også adgang til The Frames normale kunstbutik. Motiver omfatter bl.a. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Toy Story, Star Wars, Ratatouille, The Mandalorian, Encanto og Marvel-karakterer.

The Frame Disney

The Frame-Disney100 Edition leveres med en Mickey Mouse-fjernbetjening. Foto: Samsung

Et mat LCD-panel

Hvad angår skærmen i The Frame, er det et konventionelt LCD-panel med 4K-opløsning og mat overfladebelægning, som får kunst til at ligne kunst. Til brug med film, tv-programmer og spil vil den særlige belægning dog reducere kontrasten i mange miljøer. Ærkerivalen LG har reageret på Samsungs succes med The Frame ved at lancere en serie af OLED TV med indbygget kunst. I udlandet findes The Frame Disney100 Edition i 55, 65 og 75-tommer, men i Danmark kommer kun 65-tommeren. Den sættes til salg senere i dag på samsung.com/dk i begrænset antal til en pris på 17.000 kroner.

The Frame Disney

The Frame Disney100 Edition. Foto: Samsung

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |