Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPS5 (Disc) på tilbud til 3.790 kr. puster til rygte om ny model snart - FlatpanelsDK

PS5 (Disc) på tilbud til 3.790 kr. puster til rygte om ny model snart

14 Aug 2023 | Rasmus Larsen |

Sony lancerer snart en ny udgave af PlayStation 5, ifølge tiltagene rygter, og tilbud hos danske og udenlandske forhandlere synes at bakke op om rygtet.

Sony igangsatte for første gang et officelt udsalg på PlayStation 5 konsollen i slutningen af juli i en række europæiske lande.

Samme udsalg ser nu til at have ramt Danmark, hvor PlayStation 5 (med Disc-drev) i denne uge sælges til under 4.000 kroner hos Sony-autoriserede danske forhandlere. I skrivende stund er den laveste pris 3.790 kroner.

PS5 Standard, som udgaven med disc-drev hedder, kostede inden Sony skød udsalget i gang mere end 4.200 kroner. PS5 Digital, uden disc-drev, kostede både før og efter ca. 3.700 kroner.

 Se også: Tilbudsjagten


PS5 "Slim" på trapperne?

Sonys udsalg puster til rygtet om, at en ny udgave er på trapperne, hvorfor lagrene af den nuværende skal tømmes. Det bliver angiveligt en model med samme ydeevne, men uden indbygget disc-drev. Et disc-drev kan i stedet købes særskilt. Den er blevet kaldet 'PS5 Slim', ligesom der i tidligere generationer er kommet en tyndere udgave af konsollen, om end en video, der er begyndt at florere af kabinettet, ikke lægger op til en afgørende reduktion i størrelse.
Denne video, som muligvis viser 'PS5 Slim', florerer på X (twitter)
Et læk peger på september 2023 som muligt lanceringstidspunkt. Vælger Sony at lancere en ny udgave af PlayStation 5 uden indbygget disc-drev, så virker det sandsynligt, at der fremover kun vil eksistere én model. I hvert fald indtil en potentiel 'PS5 Pro' slutter sig til modelprogrammet i november 2024.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Store sport-broadcastere dropper 4K til fordel for 'forbedret HD'

29 Apr 2024 |

Samsung LED-skærme erstatter projektorer i nyt Hollywood HDR-studie

29 Apr 2024 |

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |