Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy aftale sender udvalgte HBO-serier på Netflix - FlatpanelsDK

Ny aftale sender udvalgte HBO-serier på Netflix

04 Jul 2023 | Rasmus Larsen |

Netflix har indgået en aftale med Warner Bros Discovery om at gøre udvalgte HBO-serier tilgængelige til streaming på Netflix i USA eller internationalt.

Originalproduktioner fra HBO på Netflix?

Det er lidt af et plottwist efter Netflix's co-CEO Ted Sarandos i 2013 erklærede, at "målet er at blive HBO hurtigere end HBO kan blive os".


USA eller internationalt

Aftalen skydes i gang med HBO's Insecure, som nu kan streames på Netflix i USA. Netflix bekræfter, at Band of Brothers, The Pacific, Six Feet Under og Ballers ligeledes bliver tilgængelige i USA som del af aftalen. HBO's True Blood vil blive føjet til Netflix i lande udenfor USA inkl. Europa. Yderligere HBO-titler kan ende på Netflix senere, men ovenstående er de titler, der foreløbigt er blevet bekræftet. Indholdet forbliver tilgængeligt på Max som del af en to-parts eksklusiv aftale, skriver Hollywood-mediet Deadline.

Insecure Netflix

'Insecure' fremstår stadig som en HBO original på Netflix i USA

Warner Bros Discovery fusion

Aftalen med Netflix kommer som følge af Warner Bros Discovery's plan om at skære milliarder af dollars i omkostninger for at gøre streamingforretningen profitabel. De to mediegiganter fusionerede i 2022 i en aftale til 43 mia. dollars Andre HBO-titler såsom Westworld er blevet helt fjernet fra HBO Max. Westworld er i USA i stedet blevet gjort tilgænglig gratis med reklamer på to tjenester á la Pluto TV. - Kilde: Deadline

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |

'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse

02 May 2024 |

YouTube overvejer udrulning af pause-reklamer

02 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i maj

02 May 2024 |

Tiltagene mod kontodeling er begyndt at virke i Danmark

01 May 2024 |

Nye iPads forventes at have "klart bedste OLED tablet-skærme"

01 May 2024 |