Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSkyShowtime app klar til nyere Samsung Smart TV - FlatpanelsDK

SkyShowtime app klar til nyere Samsung Smart TV

14 Feb 2023 | Rasmus Larsen |

Omtrent fem måneder efter den danske lancering er SkyShowtime blevet klar med en app til nyere Samsung Smart TV. Tjenesten fuldender i denne måned sin europæiske lancering.

- "SkyShowtime (har) i dag desuden annonceret et partnerskab med Samsung. Fra den 14. februar vil kunder i alle lande være i stand til at se SkyShowtime via udvalgte Samsung smart tv'er," meddeler SkyShowtime.

Der er tale om Samsung Smart TV fra 2017 eller senere, som kører Tizen 3.0 eller senere. Tidligere Samsung-modeller med Tizen får ikke SkyShowtime, idet Samsung ikke opgraderer Tizen-platform i kundernes TV-skærme efter køb.

Der er intet nyt om streaming i 4K HDR og Dolby Atmos.

Appen, som er lokaliseret til 18 sprog, findes allerede til Android TV, Apple TV (tvOS), Google TV og nyere LG TV (webOS). Chromecast understøttes også.


SkyShowtime

SkyShowtime brugerflade. Foto: SkyShowtime

Europæisk lancering

SkyShowtime, som blev lanceret i Danmark den 20. september 2022, samler indhold fra Universal, Paramount, Showtime, DreamWorks, Paramount+, Peacock og Sky Studios. Det omfatter biograffilm fra Paramount og Universal, som kommer på SkyShowtime nogle måneder efter biografpremieren. Denne måned markerer afslutningen på SkyShowtimes europæiske lancering. Nu skal SkyShowtime for alvor ud og måle sig med andre internationale streamingtjenester såsom Disney+, HBO Max og Netflix. - "På blot fem måneder er SkyShowtime lanceret på over 20 markeder i hele Europa. Jeg er utrolig stolt af hele teamet, der har arbejdet så hårdt for at få det til at lykkes. Vi er dybt engagerede i disse markeder og glæder os til at give nye kunder den underholdning, de elsker, til en pris, de vil elske. SkyShowtime er den næste store streamingtjeneste i Europa med alt lige fra de nyeste serier og premierefilm fra vores ikoniske og verdensberømte filmstudier til originale programmer," siger SkyShowtimes CEO, Monty Sarhan. SkyShowtime koster i Danmark 69 kr/md.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i maj

02 May 2024 |

Tiltagene mod kontodeling er begyndt at virke i Danmark

01 May 2024 |

Nye iPads forventes at have "klart bedste OLED tablet-skærme"

01 May 2024 |

LG understøtter nu Dolby Atmos-musik i Apple Music

01 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på HBO Max i maj

01 May 2024 |

Formel 1 fortsætter på Viaplay de næste 5 år

30 Apr 2024 |