Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs 2019 TV får angiveligt Google Assistant - FlatpanelsDK

Samsungs 2019 TV får angiveligt Google Assistant

21 Dec 2018 | Rasmus Larsen |

Samsung planlægger at udvide mulighederne for stemmestyring i 2019-modellerne, konkret ved at implementere Google Assistant. Det skriver Variety.

Bixby får selskab af Google Assistant

Samsung TV byder i dag selskabets egen stemmeassistent Bixby. Systemet er dog forbeholdt ganske få markeder pga. begrænset understøttelse af sprog, hvorfor de fleste ejere ikke har mulighed for at styre deres Samsung TV med stemmen.

Det koreanske selskab planlægger angiveligt at udvide mulighederne ved at indbygge andre selskabers stemmeassistanter i 2019-modellerne. Det betyder ikke, at Bixby smides på porten, men i stedet, at de to systemer vil fungere side-om-side på samme måde, som i tv-skærme fra LG, Sony og andre konkurrenter.

Variety siger, at Samsung muligvis vil annoncere partnerskabet med Google på CES-messen i januar.


 Samsung TV Google Assistant


Artiklen hævder også, at Samsung vil øge indsatsen på lydområdet ved at integrere teknologi, der analyserer omgivelserne og automatisk optimerer lydkvaliteten. Denne type teknologi findes allerede i forbundne højttalere som Apple HomePod og Google Home Max.

Samsung har løftet sløret for to nye design-TV og forventes at præsentere det bredere modelprogram for 2019 på CES-messen i næste måned.

- Kilde: Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |