Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix introducerer ny TV-brugerflade med sidestillet menu - FlatpanelsDK

Netflix introducerer ny TV-brugerflade med sidestillet menu

20 Jul 2018 | Rasmus Larsen |

Netflix’s overhaling af TV-brugerfladen byder på en sidestillet menu til hurtigere navigation, mere prominente video-trailere samt nemmere adgang til søgefunktion og ’Min Liste’. Den udrulles over de kommende uger.

Netflix 2018 TV-brugerflade

Den nye brugerflade er skabt ud fra ønsket om, at det skal være nemmere at finde indhold på tv-skærmen, lyder det fra selskabet. Den mest åbenlyse ændring er den sidestillede menu til venstre. Den glider ud og afslører menupunkterne ‘Søg, ‘Hjem, ‘Serier, ‘Film, ‘Min Liste’ og ‘Nyt’. Førhen var flere af disse punkter gemt i de horisontale menuer.

- “Den nye TV-brugerflade er designet ud fra ønsket om at gøre Netflix-oplevelsen enklere og mere intuitiv på visse punkter,” siger Stephen Garcia, chef for produktinnovation, Netflix. “For det første er det blevet lettere at søge og se nyt indhold, som er tilføjet på tjenesten. Det er også blevet langt enklere at gennemse lister med serier og film. Vores undersøgelser viser, at selvom medlemmer generelt ikke ved præcis hvilken titel de ønsker at se, så har de en god fornemmelse for om de er i humør til at se en hurtig serie-episode eller en længere film.“

Sammenlignet med Netflix’s eksisterende brugerflade på tv-skærme, så er video-trailere samtidig gjort større. Det er stadig ikke muligt at slå video-trailere fra.


Netflix 2018 TV-brugerflade


Flere nyheder i de kommende måneder

Netflix siger, at brugerfladen udrulles gradvist på tv-enheder verden over, herunder Smart TV, medieafspillere og spilkonsoller. Selskabet tilføjer, at det er ”en af mange forbedringer, som vi vil udrulle over de kommende måneder” uden at tilknytte yderligere kommentarer.

- “I stil med, hvordan introduktionen af video-trailere i tv-brugerfladen for et par år siden har hjulpet med at reducere det tidsforbrug, der kræves for at finde indhold, er dette nye design en af mange forbedringer, som vi vil udrulle over de kommende måneder for at gøre Netflix endnu bedre for vores medlemmer verden over,“ tilføjer Stephen Garcia.

Netflix’s seneste overhaling af brugerfladen kom i 2013. Tv-skærmen er naturligvis en af Netflix’s vigtigste skærme og selskabet lægger en del energi i udviklingsarbejdet. Nogle af de seneste tiltag på tv’et dækker over Dolby Atmos, bedre værktøjer til forældrekontrol samt et nyt bedømmelsessystem. Selskabet fortæller, at 70% af al Netflix-sening sker på en tv-skærm. Selskabet har også et certificeringsprogram for Smart TV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |