Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason70% af al streaming på Netflix foregår på et TV - FlatpanelsDK

70% af al streaming på Netflix foregår på et TV

08 Mar 2018 | Rasmus Larsen |

Netflix har en app til nærmest enhver tænkelig enhed, men 70% af al streaming fra tjenesten sker på en tv-skærm, oplyser selskabet overfor mediet Recode. Selv brugere, der tegner abonnement fra håndholdte enheder, søger over tid mod tv’et.

Seere foretrækker åbenbart tv’et

For få år siden ville naive trendforskere have fortalt dig, at smartphones og tablets ville tage over. Det er nogenlunde samme idé, som mange selskaber og personer forsøgte at sælge os om PC’en i 90’erne og starten af 00’erne.

Smartphones overtager da også visse opgaver, som vi hidtil har brugt en PC til at løse, men smartphones og tablets erstatter ikke tv-skærmen, når det gælder videounderholdning. Tv’et er og forbliver husets underholdningscenter.

Er der data, som underbygger dette? Tja, ud over al den data, som vi har modtaget over de seneste år og måneder, så behøver man såmænd ikke at kigge længere end mod verdens største abonnementsbaserede streamingtjeneste. Tallene fra Netflix deres eget tydelige sprog. Og efterhånden som tiden går, søger flere og flere seere mod den store skærm.


Netflix viewing


Men men, hvad med børn nutildags!

Tja, ifølge Netflix foretrækker børn i endnu højere grad tv-skærmen end voksne gør.


Netflix viewing


I denne nye fagre verden med streamingtjenester, kan vi se vores underholdning på lige præcis den enhed, som vi ønsker. Alle vore PC’er, tablets og smartphones er allerede forbundet til internettet. Forestil dig, hvad der sker, når alle vores tv-skærme ligeledes er forbundet. Hvem gider overhovedet at se en film på en lillebitte skærm?

- Kilde: Recode

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |