Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital lancerer streamingtjeneste til antenneforeninger - FlatpanelsDK

Canal Digital lancerer streamingtjeneste til antenneforeninger

15 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Canal Digital vil med PlayMaker-løsningen tilbyde antenneforeninger en streamingtjeneste, som de kan brande med eget navn og logo - som foreningens eget produkt.

PlayMaker til antenneforeninger

Antenneforeninger er henover de seneste år blevet sat fri. Beboer kan ikke længere bindes til utidssvarende tv-pakkeløsninger og Canal Digital ser en mulighed for at tilbyde de mange antenneforeninger landet over fleksibilitet.

Det skal ske med PlayMaker, som er streamingtjeneste til både flow-tv (kanaler) og 48 timers catch-up indhold. Indholdet kan streames på TV, computer, tablet og mobil.

- ”Her gælder ikke ’one size fits all’, og det skal PlayMaker-løsningen kunne håndtere. Vi ville ikke købe en standardløsning uden mulighed for at sikre medlemmerne den valgfrihed, som foreningerne tilbyder. Hvert medlem skal kunne se præcis de kanaler, de i forvejen abonnerer på – også på deres computer, tablet og mobiltelefon. Og det gælder både hjemme og på farten: i bilen, sommerhuset eller campingvognen. Ja, overalt i Danmark, bare der er en internetforbindelse,” siger Peter Fredsted From, salgsdirektør, Canal Digital.

 Canal Digital PlayMaker


Foreningerne vil kunne bruge eget logo og navn til tjenesten, og give beboer i foreningen fleksibilitet i hvad de vælger som tv-løsning.

- ”Det er vigtigt for os, at streamingtjenesten er med til at styrke antenneforeningernes position over for medlemmerne. Derfor er det et must, at foreningerne kan brande løsningen med deres eget logo. Det er ikke muligt hos vores primære konkurrenter. Vi er til for de antenneforeninger, der vil arbejde selvstændigt og uafhængigt. Vi ser os selv som foreningens samarbejdspartner – også når det handler om at kunne levere individuelle streamingtjenester.”

I løbet af 2018 udvides streamingtjenesten med film og tv-serier, oplyser Canal Digital. Hvis du administrerer en antenneforening eller blot er medlem, som ønsker at præsentere løsningen for bestyrelsen, så kan du kontakte Peter Fredsted From, tilføjes det. Mere information kan også finde på canaldigital.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |