Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer ny mobil-app til at supplere tv-oplevelsen - FlatpanelsDK

Loewe lancerer ny mobil-app til at supplere tv-oplevelsen

14 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Loewe lader de to eksisterende apps udgå for i stedet at erstatte dem med én ny. Loewe App giver programguide, tv-streaming, optagelse og flere funktioner via telefon og tablet.

Loewe App til smartphone & tablet

Den nye ’Loewe App’ erstatter både 'Loewe Smart Assist App' og 'Loewe Smart tv2move'. Den nye app skal supplere tv-oplevelsen ved at rykke funktioner til de mobiler enheder.

Med app’en kan familien eksempelvis se tv-kanalerne på smartphone or tablet, så længe enhederne er tilsluttet til samme hjemmenetværk, som Loewe tv’et.

- “Den nye Loewe App giver nemlig brugerne adgang til alt indholdet på deres Loewe TV via smartphone og tablet. Det er simpelt og intuitivt. Og Loewe App´ens design afspejler elegant det nye, overskuelige og strukturerede "Loewe os" TV brugerinterface,” skriver Loewe.

Loewe App


Fjernoptagelse, betjening mm.

Foruden mulighederne for at se tv-indhold på den mobile skærm, kan app’en betjene Loewe TV i hjemmet. På smartphone og tablet kan man se programguiden, som giver overblikket over de tv-udsendelser, som sendes de næste 7 dage.

Det er desuden muligt at se tv-programmer, som er optaget i tv-skærmen, på de mobile skærme. Endelig er det muligt at sætte optagelser i gang på tv-skærmen via telefon og tablet uanset om du er hjemme eller på farten.

Loewe App


Til Android og iOS

Loewe App findes til både Apple iOS og Google Android. iOS 8.0 eller senere samt Android 5.0 eller senere påkræves.

Loewe tilføjer, at opsætningen er nem, da app’en hurtig parres med tv-skærmen fordi den genkender Loewe-enheder på hjemmenetværket. Der kan vælges dansk sprog.

Loewe App fungerer med Loewe TV fra chassis SL2xxx og nyere. Herudover kræves senere softwareversion på skærmen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |