Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple kårer Viaplay som årets app på Apple TV - FlatpanelsDK

Apple kårer Viaplay som årets app på Apple TV

09 Dec 2016 | Rasmus Larsen |

Hvert år kårer Apple de bedste apps i en række kategorier og i år er Apple TV med i puljen. Prisen for årets app i Norden på Apple TV er gået til Viaplay. Selskabet tilføjer selv, at brugen på boksen er steget drastisk.

Årets app i Norden

Viaplay er kåret som årets app på Apple TV i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Åbner du app store på tv-boksen vil du se den fremhævet særligt, som vist på billedet nedenfor.

- ”Det er glædeligt, at Apple har givet Viaplay den anerkendelse og valgt os som den bedste Apple TV App i Norden. Apple TV er meget populær blandt vores kunder, uanset om de ser film, serier, sport eller børneindhold og vi kan se, at antallet af påbegyndte streams via Apple TV-app’en er steget med 143 procent i forhold til året før”, siger Jonas Karlen, CEO hos Viaplay.

Viaplay findes på både den nye Apple TV4 med app-butik og den ældre version uden.

Viaplay Apple TV


Viaplay tilføjer, at den amerikanske serie ’The Blacklist’ er den, som streames mest via Apple TV og at danskerne streamer mest på boksen i tidsrummet 19.00-20.00.

Foruden at tilbyde amerikanske serier såsom ’The Blacklist’, tilbyder Viaplay fodbold fra bl.a. Superligaen, Premier League og Champions League. De er også begyndt at producere egne tv-serier; noget som man vil øge satsningen på i 2017. Du kan prøve Viaplay gratis i 1 måned her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |