Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay søsætter ny "original" tv-serie, Veni Vidi Vici, med Thomas Bo Larsen - FlatpanelsDK

Viaplay søsætter ny "original" tv-serie, Veni Vidi Vici, med Thomas Bo Larsen

13 Oct 2016 | Rasmus Larsen |

Viaplay fortsætter satsningen på eksklusivt indhold – eller ”originalt” indhold, som branchen kaldet det – efter succesen med Swedish Dicks. I foråret 2017 får tv-serien Veni Vidi Vici med Thomas Bo Larsen i hovedrollen premiere på tværs af norden.

Thomas Bo Larsen i hovedrollen

Amerikanske streaminggiganter har haft stor succes med eksklusivt indhold. Viaplay afprøver samme model i norden og kunne forleden fortælle, at deres første satsning, Swedish Dicks, var blevet den mest sete tv-serie på Viaplay nogensinde.

Det momentum vil man forsøge at bygge videre på med næste store satsning. Tv-serien Veni Vidi Vici - jeg kom, jeg så, jeg sejrede – har danske Thomas Bo Larsen i hovedrollen og instrueres af svenske Rafael Edholm.

- ”Thomas Bo Larsen, som i serien spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, der af økonomiske årsager, bliver tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et "rigtigt" job, som slagter, på sin svigerfars (Michael Segerström) økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét ikke bryder sig om. Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent (Rafael Edholm), som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er dog ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare,” skriver Viaplay.

Veni Vidi Vici


- ”Det bliver fantastisk at spille Karsten. Han er en almindelig mand, der længes efter at være en stor kunstner. Og den længsel både forvandler hans liv til et mareridt, men den hjælper ham også med at finde vej til "the holy grail". Det bliver en af de mere emotionelle roller, jeg har spillet igennem længere tid,” tilføjer Thomas Bo Larsen.

Optagelserne til Veni Vidi Vici starter dette efterår og serien får premiere på Viaplay i foråret 2017 i hele Norden. Tv-serien bliver i ti afsnit. Viaplay tilbyder en gratis måned på viaplay.dk, hvis du vil prøve tjenesten.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |