Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer One-serie med priser fra 8.999 kr. - FlatpanelsDK

Loewe lancerer One-serie med priser fra 8.999 kr.

25 May 2016 | Rasmus Larsen |

Loewe lancerer en ny tv-model, der kombinerer elegant design med fleksible placeringsmuligheder. Loewe One kommer i 40 og 55 tommer med en startpris på 8.999 kroner. 

Loewe One TV

Loewe One er en ny serie af tv-skærme fra den traditionsrige tyske producent. Skærmene beskrives som ”næsten rammeløs” og højttalerne er skjult på bagsiden, men leverer stadig en ”kraftfuld, balanceret og tredimensionel stereolyd”, ifølge Loewe.

Som altid tilbyder Loewe fleksibilitet i designet. Selve skærmen ser ud som den gør, men den kan placeres på væg, bord, reol eller direkte på gulvet. Det muliggøres af den vifte af beslag- og standløsninger, som Loewe tilbyder. Loewe tror på, at skærmen dermed kan passe ind i nærmest hvilken som helst boligstil.

Loewe


Loewe One kommer i 40 og 55” og teknisk adskiller de sig ved, at 40” modellen har HD-opløsning (1920x1080 pixels), mens 55” har Ultra HD-opløsning (3840x2160 pixels). En ”Dual Channel”-funktion gør skærmene i stand til at optage et program imens seeren ser noget andet. Det kræver tilslutning af en USB-harddisk. Tuneren gør også kanalskift hurtigere.

Der er integrerede apps i skærmen fra Loewe’s egen tv-platform, der dog ikke byder på mange danske. Loewe mener, at højttalerne i skærmen er god nok til at nyde et godt stykke musik, hvorfor de har allieret sig med Tidal om at indbygge musikstreamingtjenesten som en app. App’en understøtter Tidal’s Hi-Fi-kvalitet. Vha. en såkaldte ”Loewe Feature Upgrade”, der købes særskilt, kan man desuden afspille musik, der ligger på en telefon via Bluetooth.

Loewe


Specifikationer på Loewe One findes her og du kan finde mere information på loewe.tv.

Loewe One er i de danske butikker nu og koster 8.999 kroner for 40” og 16.999 kr for 55".

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |