Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O lancerer OLED-tv i 2017, indgår strategisk partnerskab med LG - FlatpanelsDK

B&O lancerer OLED-tv i 2017, indgår strategisk partnerskab med LG

18 Mar 2016 | Rasmus Larsen |

LG’s OLED-teknologi er i disse år ved at revolutionere tv-branchen og Bang & Olufsen anerkender, at det er fremtiden. B&O har i dag udsendt en selskabsmeddelelse, hvori det bekræftes, at de lancerer deres første OLED-tv i 2017 igennem et strategisk partnerskab med LG.

Første B&O OLED-tv i 2017

Det strategiske partnerskab med LG Electronics skal sikre, at Bang & Olufsen kan holde sig i front på tv-markedet. B&O siger, at de vil ”fokusere på sine unikke kompetencer inden for design, akustik og smart home-integration inden for TV-udvikling, og kombinere dette med LGs førerposition inden for OLED-teknologi”.

- ”Partnerskabet med LG vil gøre det muligt for Bang & Olufsen fortsat at være med helt fremme inden for innovation af TV - en kategori, der i øjeblikket undergår store forandringer, og som er særdeles vigtig for Bang & Olufsen. Partnerskabet vil adressere Bang & Olufsens hovedudfordringer relateret til skala og kompleksitet”, siger CEO Tue Mantoni.

Det første resultat af partnerskabet bliver lanceringen af et Bang & Olufsen OLED-tv i 2017. Mere præcist bliver det ikke indtil videre, men den danske producent tilføjer, at partnerskabet omfatter ”samarbejde på andre områder såsom licens og aktiviteter relateret til salg af andre produkter”.

Det lyder som om, at LG vil deltage tidligere i masseproduktionsfasen af B&O's skærme end andre partnere hidtil. Aftalen har et årligt besparelsespotentiale på DKK 150-200 millioner, når det er fuldt implementeret over de næste tre år, skriver B&O.

B&O


Opkøb af B&O stadig aktuelt

Bang & Olufsen oplyser i samme selskabsmeddelelse, at de fortsat er i dialog om at sælge selskabet, som det blev meldt ud i slutningen af 2015.

De skriver, at ”der fortsat pågår dialog med én potentiel byder, som muligvis vil føre til et købstilbud på hele eller dele af den udstedte aktiekapital iBang & Olufsen.”

Der er dog ikke indgået nogen bindende aftale og det er ikke sikkert, at Bang & Olufsen underskriver aftalen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |