Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonJapan Display starter produktion af OLED-skærme i 2018 - FlatpanelsDK

Japan Display starter produktion af OLED-skærme i 2018

25 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Japan Display, et selskab skabt af Sony, Toshiba og Hitachi, vil påbegynde masseproduktion af OLED-skærme i 2018, bekræftes det. Rygtet vil vide, at Apple lancerer første OLED-baserede iPhone samme år.

Endnu en OLED-producent

I sidste måned begyndte rygter at florere om, at Japan Display vil starte OLED-produktion for at levere paneler til ”iPhone 8” i 2018. Selskabet bekræfter nu, at de ganske rigtigt vil starte masseproduktion af OLED i 2018.

- "We will take advantage of our advanced thin-film transistor technology in developing OLED screens," sagde Akio Takimoto, chefen for Japan Display's forskningscenter, ifølge Reuters.

Sony OLED


Japan Display er et joint venture imellem Sony, Toshiba og Hitachi. Virksomheden modtog ved opstart $2 milliarder dollars fra Japan’s Innovation Network Corp (INCJ), der er en investeringsfond, som bestyres af den japanske regering. De har forsket i OLED-teknologi i adskillige år.

Japan Display annoncerede ikke konkrete detaljer om deres planer for OLED. De producerer i øjeblikket primært små og mellemstore LCD-paneler til telefoner og tablets, og leverer allerede LCD-paneler til Apple’s iPhone. Kilder mener at vide, at Japan Display har valgt året 2018 fordi Apple planlægger at lancere den første iPhone med OLED-skærm samme år.

LG og Samsung er også ved at udvide produktionskapaciteten. LG annoncerede for nylig en ny OLED-fabrik til $9 milliarder dollars og rygtet går, at Samsung i nær fremtiden vil investere et tilsvarende beløb i en ny fabrik.

- Kilde: Reuters

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |