Netflix begynder at anbefale Smart TV - FlatpanelsDK
Netflix Recommended

Netflix
Netflix begynder at anbefale Smart TV

08 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Som en del af ”Recommended TV”-programmet har Netflix annonceret de første Smart TV, der får det lille mærkat klistret på skærmen. De starter i USA, hvor Sonys nye Android TV, LGs nye webOS-tv, og alle Roku TV fra Hisense, Insignia, og TCL har fået æren.

Netflix anbefaler Smart TV

Hvis du ofte ser Netflix, vil du sikkert også gerne have, at tv’et starter hurtigt op i Netflix-app’en. Netflix hævder, at mange kunder i dag køber Smart TV med den primære hensigt at se Netflix på dem. Derfor har de skabt det lille klistermærke, der skal angive hvilke skærme, der giver den bedste oplevelse.

Netflix Recommended TV


De bedste skærme er dem, der "starter hurtigt, og husker hvor du slap sidst, ligesom smartphones og tablets opfører sig i dag". De nye skærme fra Sony har også en dedikeret Netflix-knap på fjernbetjeningen. Netflix udtaler endvidere, at LG’s webOS-skærme har særlige optimeringer, der gør Netflix app’en hurtigere.

Der er i alt 7 kriterier, og et Smart TV skal opfylde mindst 5 af dem. Kriterierne er: hurtig app start, hurtig genoptagelse af streamet, hurtig videoafspilning, en Netflix-knap, let Netflix-adgang, hurtigstart af tv’et, samt nyeste Netflix-version (app). Mere information findes her.

Det første skærme, der modtager "Netflix Recommended TV" er:
  • LG’s Ultra HD-tv med webOS 2.0
  • Sony’s Android Full HD-tv
  • Roku TV fra Hisense, Insignia og TCL – findes ikke i Danmark endnu

    Programmet rulles ud i USA nu, men kommer først senere til Europa. Allerede nu kan du dog holde øje med hvad Netflix foretager sig, da mange af de samme skærme findes i Europa.

  • Del på: