Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix-knap er på vej til din fjernbetjening - FlatpanelsDK

Netflix-knap er på vej til din fjernbetjening

01 Apr 2015 | Rasmus Larsen |

Som et led i et større initiativ, hvor Netflix vil lave et certificeringsprogram af tv-skærme - ligesom det kendes fra f.eks. ”HD Ready” - har Netflix overbevist Sony, Panasonic, Philips, Toshiba og Vestel om at placere en Netflix-knap på fjernbetjeningen.

Netflix-knap på fjernbetjeningen

Ser du ofte Netflix, men er du træt af, at du først skal tænde for tv’et og finde app’en? Da vi mødte Netflix i Las Vegas for et par måneder siden fortalte de, at det skal være lige så let at tænde for Netflix på et Smart TV, som det er at tænde for en tv-kanal.

Det vil Sony, Panasonic, Philips, Toshiba og Vestel støtte op om, når de sender deres nye Smart TV, Blu-ray-afspillere og mediebokse på markedet i løbet af de næste par måneder. Netflix nævner, at visse 2014-modeller også nåede at få knappen med.

Netflix-knap


- "Den nye Netflix-knap på fjernbetjeninger i Europa gør det lige så nemt at se Netflix som at skifte kanal på et traditionelt tv, og seerne kan få adgang til vores gode programmer meget hurtigere," siger Bill Holmes, Global Head of Business Development i Netflix.

Det såkaldte ”Recommended for Netflix”-klistermærke begynder at blive taget i brug i år. Det skal også sikre, at f.eks. et Ultra HD-tv kan streame Netflix i 4K, ligesom der også er krav til en god brugeroplevelse og hurtig start af Netflix-app’en.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |

'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse

02 May 2024 |