Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple vil skære mellem-manden fra i ny tv-tjeneste - FlatpanelsDK

Apple vil skære mellem-manden fra i ny tv-tjeneste

05 Feb 2015 | Rasmus Larsen |

Apple er i denne tid i dialog med indehavere af tv-programmer om at licensere indholdet til en tv-tjeneste, der leveres over internettet. Efter forhandlingerne med tv-udbyderne faldt til jorden, forsøger Apple nu angiveligt at skære mellemmanden væk, ifølge Recode.

Vil skære mellemmanden væk

Apple har talt med aktører i tv-branchen i årevis, men har endnu ikke lanceret en tv-tjeneste. Apple havde øjensynligt sat forhandlingerne på pause i en periode, men nu er de vendt tilbage til forhandlingsbordet.

Apple TV


Denne gang forsøger Apple at skære mellemmanden væk. I stedet for at tilbyde en fuld palette af tv-kanaler, ligesom tv-udbyderne - såsom vores egne YouSee og Stofa - gør det, vil Apple gå direkte til dem som ejer eller udbyder tv-indholdet og sammensætte "bundter af indhold" med egen brugerflade ovenpå, ifølge kilder der har talt med Recode. Apple har angiveligt allerede fremvist brugerfladen til udvalgte partnere.

Det kunne lyde som noget i stil med det Sony forsøger med PlayStation Vue.

Rygtet om en tv-tjeneste fra Apple synes at dukke op hvert år, og det lyder stadig til, at forhandlingerne er i et tidligt stadie. Manden i spidsen for Apple, Tim Cook, bliver dog ved med at gentage, at Apple er meget interesserede i tv-branchen.

- Kilde: Recode

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |