Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo i 2015: tv på iPad, prisstigninger & arkiv - FlatpanelsDK

Waoo i 2015: tv på iPad, prisstigninger & arkiv

13 Nov 2014 | Rasmus Larsen |

Waoo meddeler i dag, at deres tv-pakker stiger med mellem 3,5 og 30 kroner i 2015. Til gengæld åbnes for to nye tv-pakker, mulighed for at se tv-kanaler på iPad og PC samt et større 48-timers tv-arkiv.

Prisstigninger hos Waoo i 2015

Tv-kanaler bliver stadig dyrere i Danmark. Ligesom konkurrenterne hæver Waoo igen priserne i 2015 langt mere end den normale inflationsstigning ville diktere. Den store tv-pakke stiger 23,50 kr./md. mens den lille tv-pakke stiger 3,50 kr./md. Får man Waoo gennem en forening er prisstigningerne på mellem 10 og 30 kr./md.

Waoo er klar over, at det vil få nogle kunder til at genoverveje deres tv-pakke i en tid, hvor mange finder stigende værdi i streamingtjenester.

- ”Vi er ikke blinde for, at nogle kunder sidder med en oplevelse af, at de betaler for kanaler, de ikke benytter. Det var baggrunden for, at vi lancerede fritvalgskanaler sidste år, og det er også baggrunden for, at vi nu splitter vores tv-pakker op, så kunderne får endnu bedre mulighed for at vælge et kanalmiks, der passer deres forbrug - fx en minipakke helt uden kommercielle kanaler – og så satser vi på at give kvalitet for pengene”, fortæller Jørgen Stensgaard.

Til gengæld lover Waoo mere valgfrihed. De lancerede fritvalgskanaler sidste år, og i 2015 splittes tv-pakkerne yderligere op. Der kommer f.eks. en ”minipakke” uden kommercielle kanaler samt Viasat-pakker.

Waoo frit-valg af tv-kanaler


Mere arkiv og Out-of-Home

Waoo lancerer i starten af 2015 et langt større tv-arkiv, hvor man kan se tv-programmer i op til 48 timer efter at de har været sendt på tv-kanalerne.

En anden nyhed er ”Out-of-Home”, som er tv på farten. Waoo siger, at der kommer en app til iPad og at man også kan kigge med på PC. Det sker i løbet af første halvår 2015.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |