Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee Play lanceres i dag som kabel-tv 2.0 - FlatpanelsDK

YouSee Play lanceres i dag som kabel-tv 2.0

06 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

YouSee lancerer i dag YouSee Play; en streamingløsning der samler tv-kanaler, film, tv-serier, børneindhold og musik. YouSee kalder det for kabel-tv 2.0 og løsningen er skabt som et tillægsprodukt til deres andre løsninger.

YouSee Play lanceret i dag

I dag lancerer YouSee næste fase af deres kabel-tv. Tv-oplevelsen frigøres nu af antennesignalet, så du kan tage den med dig overalt på telefon og tablet via en app og på PC’en via internetbrowseren. Du kan også få adgang til det hele på tv-skærmen via YouSee-boksen.

YouSee Play


- "Det handler om at levere kabel-tv’ets indhold på kundernes præmisser. Med YouSee Play er det underordnet, om du står med din smartphone i hånden, sidder med din tablet i skødet eller kigger på den store fladskærm i stuen – du bestemmer selv hvad, hvor og hvornår, du ser fjernsyn. Fuldstændig som på en streamingtjeneste, men hos os får du, udover film og serier, også hele tv-sendefladen med i din private biograf." siger René Brøchner, direktør for YouSee.

YouSee Play giver dig adgang til dine tv-kanaler, et stort katalog af film og tv-serier, et stort børneunivers såvel som musik. For første gang bliver det muligt at bruge StartForfra på alle platforme, så du ikke behøver at sidde klar fra programmet starter. Den anden store nyhed er tv-arkivet, som kaldes Danmarks største. På i alt 37 kanaler kan du se alle tv-programmer for de forgangne 7 dage. På DR-kanalerne kan du se 30 dage tilbage. Der arbejdes også på offline-funktionalitet.

Præcis hvad du har adgang til afhænger af dine abonnementer hos YouSee. YouSee Play er ikke en separat streamingtjeneste, som alle kan tilmelde sig, men i stedet en løsning der bygger ovenpå YouSee’s eksisterende produkter. Præcis hvilket indhold du har adgang til, kan du læse mere om her.





Man kan også få de nye funktioner op på tv-skærmen via YouSee-boksen og i starten af 2015 kommer der en ny boks, som udvider mulighederne. Senere bliver det desuden muligt at få oplevelsen op på tv-skærmen via Airplay på Apple TV og Chromecast.

FlatpanelsDK har haft mulighed for at prøve den nye tjeneste gennem en periode. Læs om vores oplevelser med YouSee Play her. Læs også mere på yousee.dk.

Nuværende og fremtidige YouSee-kunder har adgang til YouSee Play tjenesten fra i dag. Hent app’en til iPhone og iPad her, Android her og se med på en PC eller Mac her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |