Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic's nye Blu-ray-optagere kommer i oktober - FlatpanelsDK

Panasonic's nye Blu-ray-optagere kommer i oktober

29 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Markedet for harddiskoptagere er på vej sydpå efter, at de fleste tv-skærme og tv-bokse fra udbyderne har fået indbygget optagefunktionalitet, men vil du have en komplet oplevelse kan harddiskoptagere stadig tilbyde mere. Panasonic lancerer to nye i oktober. 

Kan optage på Blu-ray og harddisk

De to modeller har Blu-ray og kan sågar optage ned på en Blu-ray-skive, hvis du ønsker. Alternativt kan du blot optage ned på harddisk. Modellerne hedder DMR-BCT74 og DMR-BCT84 og den primære forskel er en harddisk på hhv. 500 GB og 1 TB.

Panasonics nye Blu-ray-optager, DMP-BCT84


Der er twin-tunere i så du kan optage to forskellige tv-programmer samtidig. De er bygget til kabel-tv, altså YouSee og Stofa. Det er også muligt at tidsindstille optagelser, streame optagelser til en telefon eller tablet samt at se optagelser på et andet tv i huset – ikke kun det tv, som er tilsluttet afspilleren.

Foruden optagefunktionerne er der Smart TV-funktionalitet, inklusiv en Netflix-app, mulighed for at se DR TV tjenesten via HbbTV samt Miracast-skærmspejling fra en mobil. Der understøttes desuden afspilning af 3D Blu-ray.

DMR-BCT74 i sort og DMR-BCT84 i sølv kommer i handlen i Danmark til omkring 4000 og 5000 kroner. Flere specifikationer her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |