Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV opdateret med nyt design og HomeKit - FlatpanelsDK

Apple TV opdateret med nyt design og HomeKit

18 Sep 2014 | Rasmus Larsen |

Hvis du tænder din Apple TV boks her til morgen, så ligger der en opdatering klar. Opdateringen byder på et nyt design, der er mere i stil med iOS 8 på iPhone og iPad. HomeKit er også en del af opdateringen, men der er ikke meget at bruge det til lige nu.

iOS 8 look til Apple TV

Det nye design har fladere ikoner og en anden skrifttype, som det kendes fra iOS 8 på iPhone og iPad. Det nye design ændrer dog også flere elementer inde i de forskellige apps og navigering opleves en del hurtigere, specielt i Netflix.

Apple TV


Den nye opdatering tilføjer understøttelse af iCloud Photo Library, så du kan se alle de billeder du nogensinde har taget direkte i foto-app’en samt Family Sharing, så du kan dele videoer, billeder og minder med familien direkte på deres iPhone eller Apple TV.

Det rapporteres desuden af Ars Technica, at Airplay nu virker selvom iPhone/iPad og Apple TV ikke er på samme WiFi-netværk, men det virker ikke umiddelbart her hos os. Forbes fortæller ydermere, at opdateringen tilføjer understøttelse af HomeKit, som er Apple’s platform til at lade husets enheder tale sammen og tilgå internettet. HomeKit-delen af Apple TV kan dog endnu ikke bruges til meget, da der findes meget få enheder med support på nuværende tidspunkt.

Opdateringen virker kun til 3. generation Apple TV på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |