Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony skifter til OLED i den endelige Project Morpheus - FlatpanelsDK

Sony skifter til OLED i den endelige Project Morpheus

08 Jul 2014 | Rasmus Larsen |

Da Sony afslørede sin Oculus Rift-agtige prototype til PlayStation tidligere på året, sad der en LCD-skærm indeni. Sony har dog til hensigt at bruge en langt bedre OLED-skærm i den endelige version, som kommer i handlen, beretter PS4daily.

Project Morpheus får OLED-skærm

Sony’s Project Morpheus er et virtual reality headset, som iføres foran øjnene og bringer seeren ind i en virtuel verden; f.eks. et spil. Den minder på den måde meget om Oculus Rift. Sony’s er blot udviklet specifikt til PlayStation.

Den endelige version, som kommer i handlen senere, vil efter sigende anvende en superhurtig OLED-skærm med en opløsning på 2560x1440 pixels. Det siger samme kilde, som også lækkede nyheden om Project Morpheus i sin tid.

Project Morpheus


Det er faktisk højere end i den seneste Oculus Rift, som gør brug af en OLED-skærm på 1920x1080 pixels. Oculus har dog mere end antydet, at den endelige forbrugerudgave viil have endnu højere opløsning, hvilket er nødvendigt for at undgå synlige pixels og linjer i billedet, simpelthen fordi skærmen sidder så tæt på seerens øje.

Virtual reality spås stor fremtiden indenfor bl.a. spil, video og simulering. Sony har ikke annonceret en lanceringsdato for Project Morpheus, men den vil ikke blive frigivet i år. Ditto for Oculus.

FlatpanelsDK vil inden længe lave en grundig test af den nye Oculus Rift (DK2).

- Source: PS4Daily

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |