Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDansk Airtame tv-dongle forsinkes 5 måneder - FlatpanelsDK

Dansk Airtame tv-dongle forsinkes 5 måneder

31 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

Danske Airtame blev en af de helt store succeshistorier på dette års CES-messe. Netop på grund af den overvældende succes bliver den lille trådløse HDMI-dongle nu forsinket. Den oprindelige plan var at lancere i maj, men lanceringen er udskudt til oktober.

Airtame kommer først til oktober

Airtame samlede knap 7 millioner kroner på indiegogo. Målet var blot 870.000 kroner, så danskerne bag projektet er forståeligt nok overvældede over modtagelsen. Det får nu den konsekvens, at man må forsinke lanceringen til oktober 2014.

Airtame


Man havde forventet at producere 1800 enheder, men der skal i stedet leveres over 15.000 enheder til dem som støttede op om projektet på indiegogo. Herudover skal der produceres yderligere enheder til dem som senere har forudbestilt den lille tv-dongle, der trådløst overfører billedet fra en PC eller mobil til tv-skærmen – eller til en anden PC.

Hardwaren er også blevet opdateret efter den succesrige fundingkampagne og endelig skal der en række godkendelser på plads for at få tilladelse til at sælge produktet i forskellige regioner. Alle disse faktorer har i sidste ende betydet, at danskerne har behov for mere tid.

Udviklingsplanen ser nu således ud:

Airtame


Airtame forklarer de nærmere årsager bag forsinkelsen her. Læs også mere om Airtame her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |