Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste kinesiske OLED-TV afsløret af Skyworth - FlatpanelsDK

Første kinesiske OLED-TV afsløret af Skyworth

11 Dec 2013 | Rasmus Larsen |

Tv-producenten Skyworth har præsenteret det første OLED-TV fra en kinesisk producent. OLED-panelet leveres af LG, men tv’et har derudover Skyworth’s eget tv-teknologi. LG lader således også til at have åbnet op for levering af OLED-paneler til andre.

Kinesiske Skyworth lancerer OLED TV

Skyworth vil lancere det første OLED-TV fra en kinesisk producent. De har planer om at lancere to versioner af tv’et, som blev afsløret overfor den kinesiske presse i sidste uge.

Skyworth OLED TV
Skyworths OLED TV


OLED-panelet indeni er produceret af LG.Display (LGs skærmproduktionsselskab) og bruger derfor den lidt specielle WRGB-pixelstruktur. Skyworth siger, at tv’et kan gengive billedkvalitet med en responstid på 0,001 ms, 10.000.000:1 kontrastforhold og fantastiske farver. Skyworth siger også, at tv’et er "så tyndt som en cikades vinger". Selve tv-panelet er blot 5 mm tyndt, men rammen tilføjer dog nogle millimeter til ligningen. Skyworth har sammenlignet deres OLED-TV med en iPhone nedenfor.

Skyworth OLED TV
Skyworths OLED TV


Nyheden er interessant fordi det betyder, at LG.Display er begyndt at producere og sælge deres OLED-paneler til andre tv-producenter, hvilket med stor sandsynlighed også betyder, at de har fået produktionen under kontrol. Det kinesiske tv-marked er boomende og ved at få en kinesisk tv-producent med ombord kommer LG tættere på målet om at øge produktionen og derved sikre sig de stordriftsfordele, som er nødvendige for at får OLED-TV ned i et fornuftigt prisleje.

Skyworths to OLED-TV kan dog ikke leveres før udgangen af 2. kvartal 2014, og der er ingen meldinger om tilgængelighed uden for Kina.

- Kilde: Skyworth

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |