Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIntels tv-planer hænger i tynd tråd, søger partnere - FlatpanelsDK

Intels tv-planer hænger i tynd tråd, søger partnere

27 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Intel afslørede i februar, at de arbejder på et omfattende tv-projekt. Planen var at lancere inden udgangen af 2013, men projektet er ved at falde til jorden. Intel søger nu partnere i bl.a. Samsung og Amazon, fortæller AllthingsD.

Intels tv-planer hænger i tynd tråd, søger partnere

Intels planer er omfattende. De vil ikke bare lave en tv-boks, men også tilbyde en komplet tv-tjeneste med adgang til alle de tv-kanaler, som også sendes via f.eks. kabel-tv. Intel vil i stedet sende via internettet og koble en række intelligente funktioner på. Oven i hatten vil Intel give alle brugere adgang til optagelse i skyen, hvor alle tv-programmer fra de sidste tre dage også automatisk vil være tilgængelige.

Intel på All Things D
Erik Huggers, Intel (til højre) afslørede i februar, at Intel arbejder intensivt på tv-tjeneste og tv-boks, foto: Asa Mathat


Sådan lød planerne vel og mærke – men der er fare for at det hele falder til jorden. Intel forhandler stadig med rettighedsejerne og de forhandlinger lader til at være mere udfordrende end Intel havde forudset. Intel søger derfor en partner, som skal hjælpe med at finansiere og distribuere tv-tjenesten. De har angiveligt henvendt sig til Samsung og Amazon.

Hvis Intel ikke finder en partner, så er der en sandsynlighed for at hele projektet droppes. Intel har ellers allerede velfungerende bokse, der testes hos 3000 Intel-ansatte, og mere end 300 ansatte er sat på projektet, der, såfremt det ser dagens lys, vil blive markedsført som OnCue. OnCue-navnet er registreret i USA, Canada, Mexico og Europa.

Ud over Intel, forlyder det, at Google, Apple og Sony ligeledes arbejder på tjenester med tv-kanaler via internettet, men det er udelukkende på rygteplan lige nu.

- Kilde: AllThingsD

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nyt Loewe Stellar har MLA OLED og Samsungs Tizen OS

13 May 2024 |

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |