Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTelenor dropper streaming-satsning, lukker Comoyo - FlatpanelsDK

Telenor dropper streaming-satsning, lukker Comoyo

18 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Telenor havde med Comoyo planer om at skabe en nordisk streamingtjeneste for tv og film, men nu droppes planerne med en henvisning til store internationale streamingaktører såsom Netflix. 

Telenor dropper streamingsatsning, lukker Comoyo

Comoyo skulle være en slags ”Wimp for tv/film” og skulle rulles ud på tværs af de nordiske lande, som en spiller i streamingkampen. Comoyo har kørt som beta i Sverige og Norge, med planer om dansk udvidelse, men nu skrinlægges planerne af Telenor.

Comoyo lukker
Telenor dropper planerne om at skabe en nordisk streamingtjeneste


Comoyo beretter, at forudsætningerne for at skabe en nordisk streamingtjeneste har ændret sig efter at store internationale aktører er kommet på banen, med en skjult henvisning til Netflix, der efterhånden har gjort prispunktet på 79 kroner per måned til forventningen hos forbrugere.

Comoyo lukker ned 1. november og skriver følgende på deres forside:

”Vi vil gjerne takke for at du har vært med og testet vår betaversjon av Comoyo View. Tjenesten skal ikke videreutvikles fra det betastadiet vi er på i dag. Comoyo View blir skrudd av 1. november og vi skal vende nesen mot andre spennende prosjekter.

Siden vi startet å bygge tjenesten har det kommet en rekke store internasjonale aktører på banen som har skutt prisen for godt innhold i været og gjort konkurransen om kundene tøffere.

Vi skjønner at stengingen ikke er en gla’nyhet, men har du abonnement i dag så får du bruke Comoyo View frem til 1. november uten flere kostnader, slik at du får sett de filmene du har sett deg ut eller fullføre serien du følger med på.”

Konkurrencen indenfor streamingtjenester tog for alvor fart i efteråret og vinteren 2012, hvor Netflix, HBO og YouBio lancerede tjenester i Norden. Viaplay og TV2 Play streamingtjenesterne eksisterede allerede på det tidspunkt, men ændrede deres prisstruktur kort efter.

- Kilde: Comoyo

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |